Alperen Duymaz’a ne olmuş öyle! Oyuncunun son hali şaşırttı!

Son Yaz dizisindeki performansıyla kariyerinde sıçrama yaşayan, sonrasında rol aldığı BeIN CONNECT’te yayınlanan Erkek Severse dizisi de çok sevilen oyuncu Alperen Duymaz sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımla hayranlarını bir hayli şaşırttı.

Sabah saatlerinde instagram hesabının story kısmından bir fotoğrafını yayınlayan Alperen Duymaz’ı gören hayranları oyuncuyu tanımakta zorlandı. Sakallarını uzatan oyuncunun saçları da uzamış görünüyor.

Alperen Duymaz’ın son projesi çok ses getirmesi beklenen bir yapım. Karavanda olduğu gözlenen Alperen Duymaz’ın yeni filminin setinde olma ihtimali de yüksek. Netflix için çekilen Kül filminde oyuncuya Funda Eryiğit eşlik edecek.

Oyuncu Alperen Duymaz'a ne olmuş öyle! Oyuncunun son hali şaşırttı!.. 2

İkisi de oyunculukları ile çok beğenilen isimler Funda Eryiğit ve Alperen Duymaz. Her iki oyuncu da Fox TV’nin 26 bölüm süren Son Yaz dizisindeki oyunculukları ile çok beğenilmişlerdi.

Her iki oyuncunun, bir başka yapımda yeniden bir araya gelecek olması, izleyici için çok özel bir buluşma! Aynı zamanda Son Yaz dizisinde kayınvalide-damat pozisyonundaki iki ismin, Netflix için çekilen Kül filminde iki aşığı oynayacak olmaları, izleyenlere bambaşka bir yolculuk yaşatacak…

Hazırlıkları bir süredir devam eden filmin çekimlerinin başladığını Funda Eryiğit sosyal medyadan duyurmuştu. Oyuncu, instagram hesabından yaptığı paylaşıma “Yeni macera” notunu düşerek, hem kendisi hem de izleyenleri için yeni bir maceranın başladığının da işaretini vermişti…

Oyuncu Alperen Duymaz'a ne olmuş öyle! Oyuncunun son hali şaşırttı!.. 1

Alperen Duymaz ve Funda Eryiğit’in filmdeki rolleri de belli oldu. Duymaz, Kül filminde bu kez Metin Ali isminde bir marangozu canlandırıyor. Funda Eryiğit ise bir yayınevinin sahibinin eşi Gökçe’ye hayat verecek.

“Bu dünyadan olmayan biriyle karşılaştığını nasıl anlarsın? Ya o dünyaya ait olmayan asıl sensen…” sloganı ile lanse edilen Kül filminde Gökçe, eline geçen kitabın yarattığı dünyaya kendisini kaptıracak ve peşine düştüğü marangozla beraber hayatı başka bir boyuta taşınacak.

Hikayesini Erdi Işık’ın yazdığı filmde, Kül adlı kitap tekstinin bir yayın evine gelmesiyle başlayan hikâye etkileyici bir dille ele alınıyor. Filmin yönetmen koltuğunda ödüllü isim Erdem Tepegöz oturuyor.

Alperen Duymaz’a ne olmuş öyle! Oyuncunun son hali şaşırttı! ile ilgili etiketler Alperen Duymaz
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.