Alper Potuk sevgilisine ikinci kez ihanet etti!

Fenerbahçeli futbolcu Alper Potuk'un, oyuncu sevgilisi Tuvana Türkay'la olan ilişkisinin neden bittiği ortaya çıktı. İddiaya göre Türkay, Potuk'u, evinde bir erkek ve iki kızla parti yaparken yakaladığı için terk etti

Anadolu Yakası'ndaki müstakil evinde bir erkek arkadaşıyla birlikte parti düzenleyen Alper Potuk, Tuvana Türkay'la ilişkisinin bitmesine neden oldu.

KAPIYI AÇILMAYINCA BAHÇEDEN DOLAŞIP GİRDİ

Sevgilisine telefonla ulaşamayan Türkay, kapıyı çalmasına rağmen açılmayınca bahçeden dolaşıp eve girdi. Sevgilisine eğlence sırasında yakalanan Potuk, durumu açıklamaya çalışsa da, daha önce de benzer bir olay yaşayan Tuvana Türkay, ilişkiyi orada bitirdi.

Alper Potuk sevgilisine ikinci kez ihanet etti!
DAHA ÖNCE İHANET NEDENİYLE AYRILMIŞLARDI

Bir ayrılık bir barışan çift daha öncede ihanet yüzünden ayrılmıştı. Sevgilisi Alper Potuk'un başka bir kadınla resimlerini gören Türkay ilişkisini sonlandırmıştı.

İHANETİ AFFETMİŞTİ

Eski sevgilisini ikna etmeye çalışan Alper Potuk, Tuvana Türkay'ın annesi Armağan Hanım'ı devreye sokarak barışmayı başarmıştı.

Alper Potuk'un evinde evlilik teklifi alan güzel oyuncu yakın çevresine ''Alper'i çok seviyorum'' diyerek teklifi kabul ettiğini açıklamıştı.

Alper Potuk sevgilisine ikinci kez ihanet etti! ile ilgili etiketler Tuvana Türkay Alper Potuk ayrılık
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.