Alper Kömürcü ile nişanlanan İpek Açar kimdir?

Yaklaşık 6 aydır birlikte olan, ve yan yana görüntü vermekten çekinmeyen İpek Açar ve Alper Kömürcü geçtiğimiz akşam sade bir törenle nişanlandı. Daha önce yaptığı açıklamada "Yeni bir evliliğe sıcak bakmıyorum. Hayatımda Kayahan var, gönlüm dolu" diyen Açar, müzisyen Alper Kömürcü ile nişanlandı. Nisan 2015'te vefat eden sanatçı Kayahan'ın 22 yıllık eşi İpek Açar, müzisyen Alper Kömürcü ile nişanlandı. Peki, İpek Acar kimdir ve kaç yaşında? Kiminle nişanlandı? Alper Kömürcü kimdir? Detaylar haberimizde...

Daha önce yaptığı her açıklamada Kayahan'ın ardından hayatında kimseyi istemediğini belirten İpek Açar, geçtiğimiz akşam müzisyen Alper Kömürcü ile nişanlandı. Açar'a orkestrasında çalan sevgilisi Alper Kömürcü de kemanıyla eşlik etti. İkilinin yüzük taktığı gözlerden kaçmadı. Nişanlandıklarını doğrulayan şarkıcı, "Mutluyuz" dedi. Açar'ı dinlemeye gelenler arasında, bir dönem miras kavgası yaşadığı, Kayahan'ın kızı Beste Açar da vardı. Peki, İpek Acar kimdir ve kaç yaşında? Kiminle nişanlandı? Alper Kömürcü kimdir? Detaylar haberimizde...

ipek_acar_kAmdAr

SAHNE ALDI

Usta sanatçı, merhum Kayahan’ın eşi İpek Açar, Fairmont Quasar Otel’de hizmet veren Aila’da sahne aldı.

Milliyet gazetesinden Emrah Akçaay'ın haberine göre, Açar’a, orkestrasında çalan sevgilisi Alper Körmükçü de kemanıyla eşlik etti. İkilinin yüzük taktığı gözlerden kaçmadı. Nişanlandıklarını doğrulayan şarkıcı, “Mutluyuz” dedi.

Açar’ı dinlemeye gelenler arasında, bir dönem miras kavgası yaşadığı, Kayahan’ın kızı Beste Açar da vardı.

1758279_23307513449c2493a49742e0c6cf6b40_640x640

İPEK AÇAR KİMDİR?

Kayahan'ın ilk olarak solisti ve sonra eşi olarak tanınan İpek Acar 1976 doğumlu ve Kadıköy Anadolu lisesi mezunu.

Kayahan 3. evliliğini 1999 yılında vokalisti İpek Tüter(d.1976) ile yaptı. Bu evlilik aralarındaki yaş farkı nedeniyle o dönem hayli ses getirmişti. Kayahan 1949 doğumluydu eşi İpek ise 1976 yılında dünyaya gözlerini açmıştı. Kayahan ‘ın son eşi İpek ile kızı Beste arasında sadece bir kaç yaş fark vardı. Ancak İpek Tüter ‘in ailesi bu yaş sorununu hiç mesele yapmadı. Çift 1999 yılında Kayahan’ın Gömeç ‘te yaptırıp adını ‘Gönül Köşküm’ koyduğu evde evlendi.
Kayahan ile mutlu süren evliliğini bir evlat sahibi olarak taçlandırmak isteyen İpek Açar, Aslı Gönül isimli bir kız çocuk dünyaya getiriyor.

İpek Açar ve Kayahan’ın, kısa sürede biter gözü ile bakılan evlilikleri tam 22 yıl sürüyor. Sade ve dengeli evlilikleri ile örnek olan çift, evlendikleri dönemde kısa sürede ayrılık beklentisi olanların iddialarını yalan çıkarıyor.

1758279_75578024847b3a7d29e6ca58cee5b748_640x640

ALPER KÖMÜRCÜ KİMDİR?

Alper Kömürcü 1980 yılında Ankara’da doğdu. 1991 yılında Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Keman Bölümü’nü kazandı. 1998 yılında Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi’ne burslu olarak kabul edildi.

Alper Kömürcü, 2005 yılında Emrehan Halıcı’nın kurmuş olduğu Halıcı Bilişim Şirketi’nin düzenlediği “Bilgisayarla Beste Yarışması”nda Mongol Çocuk ve Özgürlük eseriyle Türkiye 1.liği kazandı. 2007 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı yüksek lisans programını kazandı ve eğitimini tamamladı. Müzik sektörünün önde gelen prodüktörlerinden İskender Paydaş’ın ve Cihan Sezer’in asistanlığını yaptı. Birçok albümde besteci, söz yazarı ve aranjör olarak yer aldı. Show Tv ve Plato Yapım’ın ortak projesi M.U.C.K. dizisinin müzik direktörlüğünü yaptı. 2011 yılında 19. Altın Güvercin Beste Yarışması’nda En İyi Beste ve En İyi Aranjör ödüllerini kazandı. 2014’ün Mart ayında ilk solo albümü MAT’ı çıkarttı.

YIL ALBÜM/SANATÇI ÇALIŞMA

2009 Her şeye Rağmen / Neslihan Demirtaş Müzik direktörü, aranjör

2009 Biz Ayrıldık / Özgün Besteci, Söz yazarı, Aranjör

2012 Aşk’a Dair / Alpay Aranjör, Besteci

2012 Konu Senden Açılınca / Özgün Aranjör

2012 Oysa Sen / Nedim Zeper Aranjör

2012 Benimle Yan / Guntac Ozdemir Aranjör

14-yil-sonra-bir-ilk-kayahan-ipek-acar-nilufer-besiktas-1481146

KAYAHAN AÇAR KİMDİR?

Kayahan Açar, 29 Mart 1949 tarihinde Albay Süleyman Açar ile Firuzan Hanım’ın oğlu olarak İzmir’de doğmuştur. Türk pop şarkıcısı, besteci ve söz yazarı.Çocukluk ve gençlik yıllarını Ankara'da geçirdi. Daha sonra İstanbul'a yerleşti. Kızının eğitiminden dolayı İstanbul'da Uzun süre yaşadı ama asıl oturduğu yer, bütün cadde ve sokakların isimleri Kayahan’ın şarkılarının isimlerinden verilmiş olan Gömeç’teki İnta sevgi Köyüdür. Yılın büyük bölümünü geçirdiği Gömeç’e olan bağını ise “Gömeç” adlı şarkısında notalara döktü.

Önceleri Kayahan'ın adı Nilüfer'e verdiği şarkılarla anılırdı. Nilüfer'in yorumladığı "Geceler", "Kar Taneleri", "Esmer Günler" gibi parçalar Türk pop müziğinin en iyi besteleri arasına girdi. Kariyeri boyunca kendi yazdıklarını söyleyen ve yaptığı her albümü bir sloganla birlikte sunan Kayahan, aynı zamanda besteci ve söz yazarının önemini gösteren ilk müzisyenlerden biri oldu.

1991 tarihli "Yemin Ettim" Kayahan'ın çok konuşulan ilk albümüydü. 1993 yılında "Son Şarkılarım" adını verdiği başka bir çalışmasında söz ve müziği yine kendisine ait 10 şarkı yer aldı. "Sarı Şekerim", "Vazgeçmem", "Aman" gibi herkes tarafından beğenilen parçaların bulunduğu albüm önemli sayıda dinleyiciye ulaştı.

Kayahan'ın, iki yıl sonra, 1995'te "Benim Penceremden" adlı albümündeki "Ben Anadolu Çocuğuyum", "Allah'ım Neydi Günahım" gibi başarılı bestelerini yalnızca kendisi değil, pek çok müzisyen de söyledi.

Sanatçı 1996 tarihli "Canımın Yaprakları" isimli çalışmasında ve ardından gelen "Emrin Olur" albümde yine hit olan besteler üretti. Özellikle "Emrin Olur", "Atın Beni Denizlere", "Şampiyon" gibi şarkılar dönemin öne çıkan parçaları oldu.

2000 yılına girerken Kayahan'ın dokuzuncu albümü "Beni Azad Et" çıktı. Bu ve önceki albüm Kayahan'ın ustalığını gösterdiği ama eskisi gibi etkili olamadığı çalışmalardı. Ama 2000'in sonunda yayınlanan "Gönül Sayfam" ve albümle aynı adı taşıyan parça bir anda piyasadaki herkesi unutturup dikkatleri yeniden Kayahan'ın üstüne çekti.

Albümlerinin dışında ayrıca 1989'da "Ve Melonkoli" ve 1990'da "Gözlerinin Hapsindeyim" ile iki kere Türkiye adına Eurovision Şarkı Yarışması'na katıldı. Kayahan bir süredir şehirden uzakta eşi İpek Tüter ile Balıkesir ilinin bir ilçesi Gömeç'te yaşıyor.

1986 yılında katıldığı uluslararası Akdeniz Müzik Yarışması’nda “Geceler” adlı şarkısıyla ı “Altın Portakal” ödülünü kazandı.

Yurtiçinde ve yurtdışına pek çok konser veren Kayahan, 1992 yılında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Ankara Kızılay Meydanı'nda yüz altmış bini aşkın izleyiciye verdiği konserle tarihe geçti. Doğa ve çevre konusundaki duyarlılığı ile de tanınan Kayahan, insanların bu konulara olan ilgisini arttırmak amacıyla pek çok yardım konseri vermekte, gönüllü olarak çalışmalara katılmaktadır.

1990 yılında ilk kez kanser teşhisi kondu. Tedavi gördü. Yumuşak doku kanseri tedavisi görmeye devam etti.

Kayahan, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde Beşiktaş Meydanı’nda; telif hakları yüzünden 15 yıldır dargın olduğu Nilüfer bir araya gelerek barıştı.

Kayahan,kKüçük hücreli akciğer kanseri nedeniyle 3 Nisan 2015 tarihinde İstanbul'da Acıbadem Maslak Hastanesi’nde vefat etti.

EVLİLİKLERİ

1.evliliği. Nur Hanım'la 8 Mart 1973 tarihinde evlendi, 1991 yılında boşandı. Birinci evliliğinden Beste adında bir kızı var.

2.evliliği: 15 Ekim 1992 tarihinde Lale Yılmaz ile evlendi. Şahitliğini Turgut Özal ve eşi yapmıştı. Temmuz 1993 yılında boşandı.

3.evliliği: 1999 yılında vokalisti İpek Tüter ile evlendi. Ağustos 2000 doğumlu Aslı Gönül adında bir çocukları var.

Alper Kömürcü ile nişanlanan İpek Açar kimdir? ile ilgili etiketler İpek Açar Alper Kömürcü kimdir kaç yaşında
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.