Alper Baycın'ın ardından duygu dolu paylaşımlar!

Önceki gün Dominik'te gaspçılar tarafından öldürülen Survivor kameramanı Alper Baycın için elenen yarışmacılardan duygu dolu mesajlar geldi.

Dominik'te gasp çetesi tarafından kalbinden bıçaklanarak öldürülen Survivor'ın kameramanı Alper Baycın için, elenen yarışmacılardan duygu dolu mesajlar geldi. Hakan Hatipoğlu, "Sözün bittiği yer. 3 gün önce yan yanaydık Dominik'te" derken Sema Aydemir, "Bütün ekip gibi aylarca Dominik'te emek verdi." dedi.

"3 GÜN ÖNCE YAN YANAYDIK DOMİNİK'TE"

Survivor'da elenen yarışmacılardan Hakan Hatipoğlu, "Sözün bittiği yer. 3 gün önce yan yanaydık Dominik'te. Mekanın cennet olsun Alper Kardeşim. Dünya efendisi bir insandın. Çok üzücü, Allah ailene sabır versin" ifadelerini kullandı.

Alper Baycın'ın ardından duygu dolu paylaşımlar!

"AYLARCA DOMİNİK'TE EMEK VERDİ"

Sema Aydemir, "Alper... Biz ne kadar emek verdiysek oda bütün ekip gibi aylarca Dominik'te emek verdi. Talihsiz bir saldırı sonucu kaybettik, başımız sağolsun mekanı cennet olsun" dedi.

Alper Baycın'ın ardından duygu dolu paylaşımlar! - Resim : 2

 

Alper Baycın'ın ardından duygu dolu paylaşımlar! ile ilgili etiketler mesaj Hakan Hatipoğlu alper baycın sema aydemir
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.