Alper Baycın kimdir? Survivor kameramanı neden öldürüldü?

Ekranların sevilen programını Survivor'ın set ekibinde yer alan Alper Baycın'ın ölümüyle ilgili detaylar merak ediliyor. Sizler için araştırdık. Alper Baycın kimdir? Survivor kameramanı neden öldürüldü?

Dün akşam ekranlara görkemli bir şekilde veda eden Survivor programının kameramanı olan Alper Baycın geçtiğimiz yıllarda hayatını kaybetmişti. Survivor ekibi ve Acun Ilıcalı büyük üzüntü yaşamıştı.

Survivor set ekibinde yer alan Alper Baycın’ın ölümüyle ilgili detaylar araştırılıyor. Survivor kameraman ekibinde yer alan Alper Baycın, hakkındaki bilgiler merak ediliyor.

ALPER BAYCIN KİMDİR?

Antalya’da doğan 24 yaşındaki Alper Baycın, Yakın Doğu Üniversitesi Radyo TV ve Sinema bölümü mezunuydu. Bir süre Fenerbahçe TV’de çalıştıktan sonra Acun Meyda’da geçen Baycın, bir süredir Dominik’teki montaj ekibinde görev alıyordu.

ALPER BAYCIN NEDEN ÖLDÜRÜLDÜ?

24 yaşında hayata gözlerini yuman Alper Baycın’ın, Survivor Adası’nda 2 kişinin bıçaklı saldırısına uğradı. Baycın’ın telefonunu ve çantasını çalmaya çalışan gaspçılar, genç ismi kalbininden bıçaklayarak öldürdüler. Olayın ardından kaçan 2 zanlı, kısa süre içinde yakalandı.

Alper Baycın kimdir? Survivor kameramanı neden öldürüldü? ile ilgili etiketler Survivor Acun Ilıcalı kameraman Yarışma alper baycın
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.