Alper Baycın, gelecek hafta nişanlanacaktı!

Dominik Cumhuriyet'inde gaspçıların bıçaklı saldırısında hayatını kaybeden Survivor kameramanı Alper Baycın'ın, önümüzdeki hafta sevgilisi Yasemin Çelik ile nişanlanacağı ortaya çıktı.

Dominik'te Survivor ekibinde çalışırken sokakta gaspçılar tarafından öldürülen Alper Baycın'ın (24) Antalya'daki baba evinde yas var. Alper Baycın hain saldırı sonucunda hayatını kaybetmeseydi gelecek hafta Yasemin Çevik ile nişanlanacaktı.

AİLESİ BÜYÜK ÜZÜNTÜ YAŞADI

Olayı Survivor ekibinin haber vermesiyle öğrenen Baycın ailesi, büyük üzüntü yaşadı. Baycın'ın dayısı cenaze işlemleri için Dominik Cumhuriyeti'ne gitti. Babası Ahmet Baycın ve ailenin diğer üyeleri ise Muratpaşa ilçesindeki evinde taziyeleri kabul ediyor.

Alper Baycın, gelecek hafta nişanlanacaktı!

ACILI BABANIN İLK SÖZLERİ

Spot eşya satan Ahmet Baycın, oğlu Alper'in çok farklı bir çocuk olduğunu ve 8 aydır Dominik Cumhuriyeti'nde çalıştığını belirterek şu sözleri söyledi: "Oğlum çok gençti. Bizim işimizi yapmayı değil, kameraman olmayı seçti. Hedefleri vardı. Bunun için Dominik'e kadar gitti. Maalesef ölüm onu orada yakaladı. 2013 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü'nü kazandı. Hayali yönetmen olmaktı."

CENAZE TÖRENİ ANTALYA'DA

Öte yandan Alper Baycın'ın cenazesinin Antalya'da yapılacağı ve en geç salı gününe kadar yetiştirilmeye çalışıldığı öğrenildi.

Alper Baycın, gelecek hafta nişanlanacaktı! ile ilgili etiketler Antalya cenaze alper baycın sevgilisi yasemin çelik
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.