Alpaslan Baki Ertekin, Kayserispor'u kurtarmanın formulünü açıkladı

Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin, Hes Kablo Kayserispor mali durumuna ilişkin "Borcun bu kadar artmasında vebali olanlar belli, hesabı da sorulacaktır. Berna hanım emanetin farkında ama kişilere bağımlı olmaktan kurtulmanın yolu hızlıca şirketleşmektir." açıklamasında bulundu.

Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Dün gece 2 saat Hes Kablo Kayserisporumuzu konuştuk. Borcun bu kadar artmasında vebali olanlar belli, hesabı da sorulacaktır.Berna hn emanetin farkında ama kişilere bağımlı olmaktan kurtulmanın yolu hızlıca şirketleşmektir. Sorumsuz yöneticiler ve dernek statüsü ile sonuç ortada.." ifadelerini kullandı.

Alpaslan Baki Ertekin, Kayserispor'u kurtarmanın formulünü açıkladı

Alpaslan Baki Ertekin, Kayserispor'u kurtarmanın formulünü açıkladı ile ilgili etiketler Kayserispor Erciyes Anadolu Holding Sosyal Medya Hes Kablo Kayserispor Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin mali durum
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.