Alparslan dizisine beklenmedik komutan transfer! Kimsenin aklına gelmedi! İşte O isim

TRT 1'de yeni dönemde yayınlanacak olan ve Uyanış Büyük Selçuklu'nun devamı olan Uyanış Alparslan dizisine son dakika transferi gerçekleşti. Barış Arduç ve Fahriye Evcen gibi bomba isimlerin yanında bir de komutan transfer edildi.

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin ikinci sezonu olan Alparslan dizisi için çekimler de heyecan da devam ediyor. Oyuncu kadrosuna dev isimlerin geldiği ve hikayenin de yavaş yavaş netleştiği Alparslan dizisine yeni oyuncular katılmaya devam ediyor. Yeni sezonda Bizans'ı temsil edecek olan oyuncuların kadroya katılmasıyla da izleyicinin meraklı bekleyişi sürüyor.

ALPARSLAN DİZİSİNE KOMUTAN TRANSFER EDİLDİ!

Geçmişte oynadığı dizilerle hafızalara kazınan birçok isim bu sezon Alparslan dizisinde boy gösterecek. Başarılı performanslarını TRT 1'in iddialı dizisinde sürdürecek isimler arasında Toprak Sergen yer alıyor. Bizans komutanı Kekavmenos'a hayat verecek olan Toprak Sefen diziye katıldığı andan itibaren ilgi odağı oldu.

TRT 1'in Alparslan dizisi ne zaman yayınlanacak? İşte Uyanış Büyük  Selçuklu: Alparslan'ın Destanı'nın yayın tarihi - Yeni Şafak

Diğer yandan dizinin oyuncu kadrosuna katılan bir isim de Rabia Soytürk oldu. Karaca karakteri ile izleyicinin karşısına çıkacak olan Soytürk, ilk kez bir dönem dizisinde yer almanın heyecanını yaşayacak.

Yayın hayatı için son birkaç hafta kalan Alparslan dizisinde bilindiği gibi Barış Arduç ve Fahriye Evcen başrol oynayacak. İkilinin uyumu konusunda herhangi bir şüphesi bulunmayan yapımcılar, ilk haftalardan itibaren güzel oyuncu Fahriye Evcen'e döneme ait tarihi bilgilerden tutun da at binmeye kadar birçok eğitim verildi.


Alparslan dizisi yakında TRT 1 ekranlarında olacak.

Alparslan dizisine beklenmedik komutan transfer! Kimsenin aklına gelmedi! İşte O isim ile ilgili etiketler TRT 1 alparslan
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.