Alparslan Büyük Selçuklu’dan Fahriye Evcen gitti, iki sürpriz isim geldi! Son isim bakın kim?

TRT 1’de yayınlanan dönem dizisi Alparslan Büyük Selçuklu’nun yeni sezon çalışmaları bir süredir devam ediyor. Dizinin başrollerini Barış Arduç ve Fahriye Evcen paylaşıyordu ancak Evcen’in tüm ısrarlara ve yapımcı Emre Konuk’un özel ricalarına karşın diziyi bırakmak istemesi hayranlarını da üzmüştü.

Fahriye Evcen’in oynadığı Akça Hatun karakterinin sezon finalinde ölmesi, izleyenler için şok edici bir son olmuştu. Evcen’in bir şekilde diziden ayrılmayacağını düşünenler, bu sonla birlikte ümitlerini de kaybetti. Kısa bir süre sonra Burak Özçivit ile evli olan Fahriye Evcen’in ikinci bebeklerine hamile olduğunun öğrenilmesi ile oyuncunun ayrılma nedeni de anlaşıldı.

Ailesine daha çok vakit ayırmak isteyen ve ikinci çocuk için karar veren Fahriye Evcen’in Alparslan Büyük Selçuklu dizisinden ayrılmasından sonra diziye heyecan katacak yeni karakterlerin geleceği tahmin ediliyordu. Sezona kısa bir süre kala gelen haberler de bu yönde gelişmeleri ortaya koyuyor.

İzleyiciye büyük bir sürpriz yapılarak dizinin ikinci sezonunun tanıtım filmi, haftalar öncesinde paylaşıldı ve büyük heyecan yaşattı. Alparslan Büyük Selçuklu’nun ikinci sezon tanıtım filmi dizinin yapım şirketi Akli Film’in patronu Emre Konuk tarafından sosyal medya hesabından paylaşıldı.

“Müjdeleyip, nasip ettiğin fetihler bizim değil, senindir. #AlparslanBüyükSelçuklu yeni sezon tanıtımı yayında. 2. sezon yakında TRT 1’de!” sözleriyle yapılan paylaşım, sosyal medyada bir anda gündem oldu.

Alparslan Büyük Selçuklu'dan Fahriye Evcen gitti, iki sürpriz isim geldi! Son isim bakın kim? 1

Eylül ayında ekrana gelmesi beklenen dizide Barış Arduç’a başrolde eşlik edecek isim ise merak konusuydu. Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin yeni sezonunda iki kadın oyuncunun diziye dahil olduğu da bir süre önce ortaya çıktı. İlk isim aynı zamanda şarkıcı kimliğiyle de sevilen Öykü Gürman oldu. Gürman’ın dizide Öke Hatun karakterini oynayacağı öğrenildi. Öykü Gürman, yaptığı açıklamada, “Alparslan Büyük Selçuklu dizisine girdim. Öke Hatun karakteriyle, Yinal beyin eşiyim. Oyuncu arkadaşlarımla tanıştım” açıklamasını yapmıştı.

Alparslan Büyük Selçuklu'dan Fahriye Evcen gitti, iki sürpriz isim geldi! Son isim bakın kim? 2

Diziye son katılan bir başka kadın oyuncu ile ilgili bilgi de yine yapımcı Emre Konuk’tan geldi. Konuk, sosyal medya hesabında Seferiye Hatun rolü ile Kayra Zabcı’nın Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin yeni sezonunda yer alacağını şöyle duyurdu:

“Sultan Alparslan’ın ölümsüz destanını anlattığımız dizimizin yeni sezon çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Merakla beklenen Seferiye Hatun karakterini kılıcını kuşanıp gece gündüz rolü için çalışan Kayra Zabcı canlandıracak”

 Alparslan Büyük Selçuklu'dan Fahriye Evcen gitti, iki sürpriz isim geldi! Son isim bakın kim? 3

Kayra Zapcı, ekranın en iddialı yapımlarından birisi olan Alparslan Büyük Selçuklu ile kariyerinde bir başka dönüm noktasını yaşayacak! 2001 doğumlu olan oyuncu, 21 yaşında olmasına karşın pek çok yapımda rol almış bir isim. Oyuncu, küçük yaşlarda modelliğe başladıktan sonra lise yıllarında da tiyatro eğitimi aldı.

Daha sonra Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde oyunculuk eğitimi almaya başlayan oyuncu, halen okuluna devam ediyor. Best Model Çocuk Türkiye Prensesi de seçilen ve aynı zamanda Best Child Model of the World yarışmasında birinci olan Kayra Zapcı, Küçük Kıyamet, Harem, Muhteşem Yüzyıl, Aşktan Kaçınılmaz, Hayat Yolunda, Küçük Ağa, Aydamaya, Seddülbahir 32 Saat, Yeni Başlayanlar İçin Hayatta Kalma sanatı, Vatanım Sensin, Gülperi, Doğduğun Ev Kaderindir yapımlarında da rol aldı.

Alparslan Büyük Selçuklu'dan Fahriye Evcen gitti, iki sürpriz isim geldi! Son isim bakın kim? 4

Alparslan Büyük Selçuklu’dan Fahriye Evcen gitti, iki sürpriz isim geldi! Son isim bakın kim? ile ilgili etiketler Alparslan Büyük Selçuklu
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.