Alparslan Büyük Selçuklu'da Sezon Finali Öncesi Şok Ayrılık! Ünlü Oyuncu Final Sahnesini Çekip Gitti

Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde flaş bir ayrılığın sesleri duyulmaya başlandı. Sezon finaline yalnızca 5 bölümün kaldığı diziside ayrılıklar da peşisıra açıklanıyor. Dizide Evdokya karakterine hayat veren Gizem Karaca'nın sezon finalinden önce veda edeceği açıklandı

Pazartesi akşamları fırtınalar estiren dizi Alparslan Büyük Selçuklu 23. bölümüyle bu akşam ekrana geliyor. Haftalardır reytinglerin zirvesinden inmeyen dizide sezon finali de yaklaşıyor. Öyle ki daha önce açıklandığı gibi Alparslan Büyük Selçuklu sezon finaline sadece 5 bölüm kaldı. Bu da demek oluyor ki bazı oyuncularla da yollar ayrılıyor. Alparslan Büyük Selçuklu'da Sezon Finali Öncesi Şok Ayrılık! Ünlü Oyuncu Final Sahnesini Çekip Gitti.

Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde Evdokya karakterini canlandıran Gizem Karaca'nın ayrılacağı haberleri gündeme bomba gibi düştü. Dizide Konstantinopolis Patriği I. Mihail Kirularios'un yeğenine hayat veren Gizem Karaca 25 Nisan akşamı yayınlanacak dizinin yeni bölümünde yer almayacak.

GİZEM KARACA ALPARSLAN'DAN AYRILDI MI?

Gizem Karaca'nın Alparslan Büyük Selçuklu dizisine vedası izleyicinin de gözünden kaçmadı. Yeni bölümde Gizem Karaca'yı göremeyenler, "Evdokya neden yok, Gizem Karaca diziden ayrıldı mı" sorularına yanıt aradı. Evdokya'yı canlandıran Gizem Karaca'nın bu akşam yayınlanacak yeni bölüm için final sahnesini çektiği açıklandı. Gazeteci Birsen Altuntaş, Gizem Karaca'nın ayrılığını, "TRT’de ekrana gelen dizinin ilk bölümünden beri ekipte olan Karaca, bugün final sahnesini çekip projeye veda etti." dedi.

Alparslan Büyük Selçuklu'da Sezon Finali Öncesi Şok Ayrılık! Ünlü Oyuncu Final Sahnesini Çekip Gitti

GİZEM KARACA KİMDİR?

Karaca, 7 Eylül 1992 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Anne tarafından Arnavut, baba tarafından Selanik göçmenidir. Küçükken ailesi Amerika'ya taşındığı için çocukluğu ABD ve Kanada'da geçti. İlkokulu ABD'de, ortaokulu Kanada'da bitiren Karaca, lise yıllarında Türkiye'ye döndü. Lisenin ardından İstanbul Üniversitesi Fransız Dili ve Edebiyatı Bölümünü kazandı.

İstanbul Üniversitesi Fransız Dili ve Edebiyatı Bölümünü kazandıktan sonra güzellik yarışmasına katılmaya karar verdi. Miss Turkey 2011 güzellik yarışmasında 2. oldu. 2012 yılında Eve Düşen Yıldırım adlı dizide başrol ile oyunculuk kariyerine başladı. Aynı yıl Adını Feriha Koydum isimli ikinci dizisinde de oynadı. New York Film Akademisi'nde oyunculuk eğitimi alan Gizem Karaca, 2013 yazında Benim Hala Umudum Var ile oyunculuğa devam etti. 2014 yılında Seni Seviyorum Adamım isimli ilk sinema filminde başrol oynadı. Karaca 2014 yılında Güzel Köylü adlı dizide başrol oynadı. 2017'de İçimdeki Fırtına dizisinde rol almaya başladı. Aynı yıl Kara Sevda dizisine Komiser Mercan rolü ile katıldı.

Gizem Karaca 16 Eylül 2017 tarihinde işletmeci Kemal Ekmekçi ile evlendi.

Alparslan Büyük Selçuklu'da Sezon Finali Öncesi Şok Ayrılık! Ünlü Oyuncu Final Sahnesini Çekip Gitti ile ilgili etiketler Gizem Karaca Alparslan Büyük Selçuklu ayrıldı mı evdokya neden yok gizem karaca kimdir?
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.