Alparslan Büyük Selçuklu'da Emir Bozan'ın Sonu Geldi! Ünlü Oyuncu Veda Ediyor!

Her bölümü ile heyecanın arttığı Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde Emir Bozan sonunda hak ettiğini buluyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında yer alan o detay Emir Tuğrul Bozan'ın sonunun geldiğini gözler önüne seriyor. Yurdaer Okur'un hayat verdiği Emir Tuğrul Bozan ölüyor mu? İşte Alparslan Büyük Selçuklu 15. bölüm fragmanı...

Alparslan Büyük Selçuklu 15. bölüm fragmanı ile dizide heyecan yükseliyor. Gelecek Pazartesi ekrana gelecek dizinin yeni bölümünde Emir Bozan karakterinin sonunun geldiğini görebiliriz. Alparslan Büyük Selçuklu'da Emir Bozan'ın Sonu Geldi! Ünlü Oyuncu Veda Ediyor!

Yurdaer Okur'un hayat verdiği Alparslan Büyük Selçuklu Emir Bozan karakterinin yaptığı planların sonu geliyor. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte detaylar....

Emir Bozan'ın Sonu Geldi

Tuğrul Bozan tarihte nasıl öldü merak ediliyor. Tuğrul Emir Bozan, 1052 yılı içerisinde yaklaşık olarak 50 yıla yakın hüküm süren ve Gazneli hanedanından olamayan gulâm kökenli Gazne Devleti sultanıdır.

Alparslan Büyük Selçuklu'da Emir Bozan'ın Sonu Geldi! Ünlü Oyuncu Veda Ediyor!

Ünlü Oyuncu Veda Ediyor

Yurdaer Okur Alparslan Büyük Selçuklu'ya vedaya hazırlanıyor. Emir Tuğrul Bozan'ın ölümü ile birlikte oyuncu da diziye veda ediyor.

Yurdaer Okur Kimdir?

Yurdaer Okur, 47 yaşındadır. 29 Ekim 1974 tarihinde Rize'de dünyaya geldi. Bafra Lisesi'ni bitirdikten sonra Akdeniz Üniversitesi Turizm İşletmeciliği Bölümü'ne girdi. Üç sene bu okulda okuduktan sonra 1994 senesinde Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nü kazandı. Daha Sonra Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nda yüksek lisans yaptı.

 

Alparslan Büyük Selçuklu'da Emir Bozan'ın Sonu Geldi! Ünlü Oyuncu Veda Ediyor! ile ilgili etiketler Alparslan Büyük Selçuklu emir bozan ölüyor mu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.