Alparslan Büyük Selçuklu'da Akça Hatun için bomba iddia! Fahriye Evcen sezon finalinde ayrılıyor

Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde Akça Hatun’u canlandıran Fahriye Evcen hakkında bomba gibi bir iddia ortaya atıldı. Her bölümündeki kritik sahneleriyle izleyenleri ekran başına kilitleyen Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde Akça Hatun’un artık sonunun geldiği söylendi.

Başrollerinde Barış Arduç ile beraber oynadıkları TRT 1 ekranlarının en çok izlenen dizilerinden biri olan ve Pazartesi akşamlarında yayınlanan Alparslan Büyük Selçuklu’da senaryo baştan aşağı değişiyor. Yayınlandığı ilk bölümünden itibaren büyük yankı uyandıran dizide Fahriye Evcen kadar Barış Arduç’un da senaryo ile uyumu dikkatlerden kaçmıyor.

Aksiyon dolu sahnelerin yer aldığı Alparslan Büyük Selçuklu dizisi için ortaya atılan bir iddia can sıkıcı cinsten oldu. 27. bölümü ile sezon finaline hazırlanan dizisinin 2. sezonunda Akça Hatun karakterinin olmayacağı ve buna bağlı olarak da yeni sezonda Fahriye Evcen’in diziden ayrılacağı iddia edildi.

Alparslan Büyük Selçuklu'da Akça Hatun için bomba iddia! Fahriye Evcen sezon finalinde ayrılıyor

Akli Film imzalı Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde yeni sezon için Akça Hatun’un rolünün biteceği Evcen’in de yeni sezonda başka bir yapım ile yeni bir hikaye için anlaşmak üzere olduğu gelen kulis haberleri arasında yerini aldı.

Alparslan Büyük Selçuklu'da Akça Hatun için bomba iddia! Fahriye Evcen sezon finalinde ayrılıyor - Resim : 2

Oğlu Karan’ın doğumu sonrasında uzunca bir süre setlerden uzak duran ve daha sonrasında Alparslan Büyük Selçuklu dizisi için Barış Arduç ile partner olan Fahriye Evcen’in canlandırdığı Akça Hatun karakteri oldukça sevilmişti.

Alparslan Büyük Selçuklu'da Akça Hatun için bomba iddia! Fahriye Evcen sezon finalinde ayrılıyor ile ilgili etiketler Fahriye Evcen Alparslan Büyük Selçuklu akça hatun
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.