Alparslan Büyük Selçuklu Prens Rati kimdir? Liparit oğlu Rati'yi oynayan Emre Kızılırmak kimdir?

Emre Kızılırmak, Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde Prens Rati karakterine hayat verecek. Selçuklu devletini ve Alparslan'ı zorlaması beklenen Rati, Liparit'in oğludur. Peki, Rati'yi oynayan Emre Kızılırmak kimdir, nereli, kaç yaşında?

TRT1'in fenomen dizisi Alparslan Büyük Selçuklu'ya Rati rolü ile dahil olan Emre Kızılırmak, Ankara'da doğdu. Anadolu Üniversitesi'nde eğitim gördü. Best Model'de ikincilik elde etti. İşte, Emre Kızılırmak biyografisi...

EMRE KIZILIRMAK KİMDİR?

Kızılırmak, 9 Mart 1983 tarihinde öğretmen bir anne babanın oğlu olarak Ankara'da dünyaya geldi. Anne tarafından Samsun, baba tarafından ise Sivaslı olan oyuncunun çocukluğu İzmir'de geçti. Üniversite için Eskişehir'e giderek Anadolu Üniversitesi Spor Akademisi Rekreasyon Bölümü'nden mezun oldu.

Alparslan Büyük Selçuklu Prens Rati kimdir? Liparit oğlu Rati'yi oynayan Emre Kızılırmak hayatı...

Best Model of Turkey 2007'de ikinci olan Emre Kızılırmak, 2008'de Güney Kore'de düzenlenen Manhunt International erkek güzellik yarışmasında "Dünya'nın En İyi Podyum Mankeni" seçildi. atv'de yayınlanan Aşk Bir Hayal dizisinde canlandırdığı "Teğmen Altay" rolü ile oyunculuğa adımını attı. 2012 yılında Sevda Bayraktar ile evlendi.

 

Alparslan Büyük Selçuklu Prens Rati kimdir? Liparit oğlu Rati'yi oynayan Emre Kızılırmak kimdir? ile ilgili etiketler emre kızılırmak Alparslan Büyük Selçuklu Prens Rati kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.