Alparslan Büyük Selçuklu neden yok? 3 Ocak Alparslan Büyük Selçuklu bu hafta neden yayınlanmadı?

Alparslan Büyük Selçuklu bu hafta neden yok sorusu diziyi yakından takip edenler tarafından merak edilmekte. 3 Ocak akşamında izleyenler ile buluşması beklenen Alparslan Büyük Selçuklu 9. bölüm TRT 1 yayın akışından kaldırıldı. Peki, Alparslan Büyük Selçuklu bu akşam var mı? Alparslan Büyük Selçuklu 9. yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

TRT 1 ekranlarının yeni sezon dizilerinden biri olan ve yayınlanan her bölümü ile olay yaratan Alparslan Büyük Selçuklu dizisinden üzücü bir haber geldi. Başrollerinde Barış Arduç ile Fahriye Evcen’in oynadığı Alparslan Büyük Selçuklu dizisi 9. yeni bölümü ile 3 Ocak Pazartesi akşamında izleyenlerinin karşısına çıkacaktı.

ALPARSLAN BÜYÜK SELÇUKLU BU HAFTA NEDEN YOK?

Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin 9. yeni bölümü bu hafta yılbaşı olması nedeniyle reklam sponsorlukları anlaşması gereğince 3 Ocak Pazartesi akşamında yayınlanmayacak. Alparslan Büyük Selçuklu’nun yerine bu akşam TRT 1 ekranlarında Mahrem filmi saat 20.00’da izleyenlerle buluşacak.

ALPARSLAN BÜYÜK SELÇUKLU 9. BÖLÜM NE ZAMAN?

Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin 9. yeni bölümü 1 haftalık aranın ardından 10 Ocak Pazartesi akşamında saat 20.00’dan itibaren TRT 1 ekranlarında olacak.

ALPARSLAN BÜYÜK SELÇUKLU SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Alparslan’ın karargâha yaptığı beklenmedik saldırı, Bizans tarafında büyük şaşkınlığa yol açar. Karargâha sahip olma isteği ise, iki taraf arasında büyük bir mücadeleye sahne olur.

Tuğrul ve Çağrı’nın ele geçirdiği Şeddad, anlattıklarıyla Selçuklu’da uzun yıllardır unutulan bir tehlikeyi gün yüzüne çıkarır. Alparslan ve Kekavmenos arasında yaşanacak büyük hesaplaşma ise, beklenmedik neticelere gebe kalmıştır.

Alparslan Büyük Selçuklu neden yok? 3 Ocak Alparslan Büyük Selçuklu bu hafta neden yayınlanmadı? ile ilgili etiketler Barış Arduç Fahriye Evcen Alparslan Büyük Selçuklu trt1
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.