Alparslan Büyük Selçuklu Ferzat kimdir? Ferzat'ı oynayan Tevfik Erman Kutlu kaç yaşında, nereli?

Tevfik Erman Kutlu, Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde Ferzat karakterine hayat veriyor. Kutlu, İstanbul'da doğdu ve eğitimini de İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde tamamladı. EDHO, Savaşçı gibi pek çok dizide yer alan Tevfik Erman Kutlu kimdir, dizileri neler?

Alparslan dizisinin Ferzat rolüne hayat veren Tevfik Erman Kutlu, Hayat Devam Ediyor dizisi ile oyunculuk kariyerine başladı. Ardından çeşitli dizilerde rol aldı. İşte, Alparslan'ın Ferzat'ı Tevfik Erman Kutlu hayatı, biyografisi...

TEVFİK ERMAN KUTLU KİMDİR?

Kutlu, 1 Ekim 1979 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde tamamladı.

Alparslan Büyük Selçulu Ferzat kimdir? Ferzat'ı oynayan Tevfik Erman Kutlu kaç yaşında, nereli?

Hayat Devam Ediyor isimli dizi ile oyunculuğa adım atan isim, Beyaz Gece, Kurtlar Vadisi Pusu, Ağır Roman Yeni Dünya, Açlığa Doymak, Bugünün Saraylısı, Cahide Devekuşu’nun Açık Evliliği ve Kayıp Şehir gibi projelerde rol almıştır.

2016 yılında ise İçerde isimli diziye katılan Tevfik Erman Kutlu aslen Rize’lidir.

 

Alparslan Büyük Selçuklu Ferzat kimdir? Ferzat'ı oynayan Tevfik Erman Kutlu kaç yaşında, nereli? ile ilgili etiketler alparslan büyük selçuklu ferzat tevfik erman kutlu
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.