Alparslan Büyük Selçuklu Dizisinde Tuğrul Bey'in Sonu Geldi! Barış Bağcı Diziye Vedasını Duyurdu

Pazartesi akşamlarının en çok izlenen dizisi Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin 23. yeni bölüm fragmanında Tuğrul Bey'in hançerlenmesi merak uyandırdı. Barış Yağcı'nın canlandırdığığ Tuğrul Bey, tarihte de önemli bir isimdi. Peki Tuğrul Bey ne zaman, nasıl öldü? Barış Bağcı diziden ayrılıyor mu?

Alparslan Büyük Selçuklu 23. bölümde beklenen oluyor. Her Pazartesi reytinglerin zirvesine yerleşen dizinin yeni bölümünde Tuğrul Bey'in mezar ziyareti sırasında suikaste uğraması, "Tuğrul Bey ölüyor mu, Barış Bağcı diziden ayrılıyor mu" sorusunu gündeme getirdi.

Barış Bağcı'nın canlandırdığı Tuğrul Bey'in ölümü Alparslan Büyük Selçuklu dizisi izleyenlerini üzdü. Zira dizinin yeni bölümünde mezar ziyaretinde mezardan çıkan biri tarafından hançerlenmesi Tuğrul Bey'in ölümü ihitmalini güçlendirdi.

Tuğrul Bey tarihte ne zaman öldü, Tuğrul Bey nasıl öldü soruları da tarihin tozlu raflarından inerek merak edilmeye başlandı.

Alparslan Büyük Selçuklu Dizisinde Tuğrul Bey'in Sonu Geldi! Barış Bağcı Diziye Vedasını Duyurdu

ALPARSLAN BÜYÜK SELÇUKLU TUĞRUL BEY ÖLÜYOR MU?

Tuğrul Bey, tarihte Erciş ve Bergri kalelerini fethederek Anadolu'nun kilidi Malazgirt'in kapısına dayanmıştır. Yakalandığı bir hastalık sonrası 4 Eylül 1063 tarihinde vefat etmiştir.

Dolayısıyla Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde suikaste uğrayan Tuğrul Bey'in ölümüne daha zaman var. Barış Bağcı'nın canlandırığı tarihi karakterin ölümü ilerleyen bölümlerde olacaktır.

Alparslan Büyük Selçuklu 23. bölümü Pazartesi akşamı TRT 1 ekranlarında olacak.

Alparslan Büyük Selçuklu Dizisinde Tuğrul Bey'in Sonu Geldi! Barış Bağcı Diziye Vedasını Duyurdu ile ilgili etiketler Alparslan Büyük Selçuklu tuğrul bey ölüyor mu tuğrul bey nasıl öldü barış bağcı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.