Alparslan Büyük Selçuklu Dizisinde Şevher Sultan’ın ölümü Zirveyi Getirdi!

Alparslan Büyük Selçuklu dizisi 17. bölümü ile ekrana geldi ve beğeni topladı. Reytinglerde tüm izleyici gruplarında birincilik elde eden TRT1 dizisi yine sosyal medyayı da salladı. Barış Arduç ile Fahriye Evcen ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin hikayesi çok akıcı şekilde ilerliyor.

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Alparslan: Büyük Selçuklu, dün akşam yayınlanan 17. bölümüyle büyük beğeni toplayarak, pazartesi günü en çok izlenen dizi oldu.

Güçlü oyuncu kadrosu ve etkileyici senaryosuyla TRT 1 ekranlarında pazartesi akşamları yayınlanan dizinin 17. bölümünde, Şehver’in ölmesi izleyenleri derinden etkiledi. Öte yandan Bozan’ın Hasan’a kurduğu pusuda Hasan’ın yaralanması ve Akça’nın baba beni bırakma demesi izleyenlere duygusal anlar yaşattı. Alparslan’ın Bozan’ı öldürmesi ve Büst’ü ele geçirmesi sosyal medyanın gündemine oturdu.

Alparslan dizisinde Şevher Sultan’ın ölümü izleyicileri derinden etkiledi!

Emre Konuk'tan Teşekkür

Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin yapımcısı Emre Konuk dizinin 14 Mart akşamı yayınlanan bölümü sonrası sosyal medyadan izleyiciye teşekkür etti.

Yapımcılığını ve senaristliğini Emre Konuk‘un üstlendiği, yönetmen koltuğunda Sedat İnci’nin oturduğu “Alparslan: Büyük Selçuklu” dizisinde Barış Arduç ve Fahriye Evcen’e Mehmet Özgür, Yurdaer Okur, Sarp Levendoğlu, Sinan Tuzcu, Korel Cezayirli, Gizem Karaca, Erdinç Gülener, Toprak Sergen, Olcay Kavuzlu, Rabia Soytürk, Esila Umut, Hakan Şahin, Ayşegül Ünsal ve Esra Kızıldoğan gibi başarılı isimler eşlik ediyor.

Alparslan Büyük Selçuklu Dizisinde Şevher Sultan’ın ölümü Zirveyi Getirdi! ile ilgili etiketler Alparslan Büyük Selçuklu
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.