Alparslan Büyük Selçuklu Dizisinde Fahriye Evcen Krizi Çıktı! Emre Konuk İknaya Çalışıyor!

Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde Akça Hatun rolüyle dikkat çeken oyuncu Fahriye Evcen'in diziden ayrılacağı konuşuluyor. Sezon sonu anlaşmasnın biteceği bilinen Evcen'in ayrılık kararı sonrası dizinin yapımcısı Emre Konuk tarafından ikna edilmeye çalışıldığı söyleniyor. Alparslan Büyük Selçuklu Dizisinde Fahriye Evcen Krizi Çıktı! Emre Konuk İknaya Çalışıyor!

Pazartesi akşamlarının en çok izlenen yapımı Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde kriz çıktı. Akça Hatun rolüyle rol alan oyuncu Fahriye Evcen'in diziden ayrılacağı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Alparslan Büyük Selçuklu Dizisinde Fahriye Evcen Krizi Çıktı! Emre Konuk İknaya Çalışıyor!

Fahriye Evcen'in ayrılık iddiası sonrası Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde kriz çıktığı iddia edildi. Dizinin yapımcısı Emre Konuk'un Evcen'i ikna etmeye çalıştığı söyleniyor.

Alparslan Büyük Selçuklu Dizisinde Fahriye Evcen Krizi Çıktı! Emre Konuk İknaya Çalışıyor!

FAHRİYE EVCEN DİZİDEN AYRILIYOR MU?

Alparslan Büyük Selçuklu dizisi reyting rekorları kırmaya devam ederken oyuncu kadrosu da bir bir eksiliyor. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Emre Konuk'un Fahriye Evcen'i bir sezon daha oynamak için ikna etmeye çalışitığı ancak Evcen'in kesin kararını vermediği iddia edildi.

 

Alparslan Büyük Selçuklu Dizisinde Fahriye Evcen Krizi Çıktı! Emre Konuk İknaya Çalışıyor! ile ilgili etiketler Fahriye Evcen diziden ayrılıyor mu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.