Alparslan Büyük Selçuklu Dizisinde Çağrı Bey Ölüyor Mu? Erdinç Gülener Diziden Ayrılıyor Mu?

Pazartesi akşamlarının en çok izlenen yapımı Alparslan Büyük Selçuklu 17. bölüm fragmanıyla bir ölüm haberi verdi. Melik Alparslan'ın babası "Çağrı Bey öldü mü, Erdinç Gülener diziden ayrılıyor mu" soruları da dizinin yeni bölüm fragmanıyla merak edilir oldu. Peki Alparslan Büyük Selçuklu Yeni Bölümde neler olacak? İşte detaylar...

Alparslan Büyük Selçuklu Çağrı Bey ölüyor mu, Erdinç Gülener diziden ayrılıyor mu soruları dizinin yeni bölüm fragmanıyla merakla araştırılmaya başlandı. Yayınlanan son bölümde Şehver, Süleyman ve Çağrı Bey'in yakalanması sonrası Melik Alparslan'a başsağlığı dilenmesi dizinin yeni bölümünde bir ayrılık yaşanacağına işaret etti.

Çağrı Bey'in ölümü ile Melik Alparslan'ın nasıl bir hamle yapacağının merak edildiği Alparslan Büyük Selçuklu 17. bölüm fragmanı büyük ses getirdi.

Alparslan Büyük Selçuklu Dizisinde Çağrı Bey Ölüyor Mu? Erdinç Gülener Diziden Ayrılıyor Mu?

Çağrı Bey Ölüyor mu, Erdinç Gülener Ayrılıyor mu?

Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde Çağrı Bey'e hayat veren oyuncu Erdinç Gülener'in diziden ayrılması gündemde. Ancak Çağrı bey ölecek mi sorusunun yanıtı gelecek bölümde belli olacak.

Alparslan Büyük Selçuklu 17. bölüm Pazartesi akşamı TRT 1 ekranlarında olacak.

 

Alparslan Büyük Selçuklu Dizisinde Çağrı Bey Ölüyor Mu? Erdinç Gülener Diziden Ayrılıyor Mu? ile ilgili etiketler Alparslan Büyük Selçuklu çağrı bey ölüyor mu Erdinç Gülener
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.