Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde Barış Arduç’un o sahnesine yorum yağdı!

TRT1’nin dönem dizileri arasında beğeni toplayan yapım Alparslan Büyük Selçuklu, izleyicinin heyecanla takip ettiği bir yapım. Aksiyon sahneleriyle ekranda göz dolduran dizi, büyük bir titizlikle hazırlanıyor.

Başrollerde Barış Arduç ve Fahriye Evcen’in olması da dönem dizisine ayrı bir özellik katmakta. İki oyuncunun partnerliği de başarılı bulunuyor. Hayranları da farklı bir dizide iki popüler ve başarılı ismi görmekten hayli memnun.

Tarihi karakter Alparslan’ı oynayan Barış Arduç da rolünün hakkını veriyor her bölümde! Oyuncunun son yayınlanan bölümdeki bir sahnesi ise ayrıca beğeni aldı.

Büyük Selçuklu Devleti ile ilgili sürecin konu alındığı dizide, Sultan Alparslan’ı oynayan Barış Arduç için bu önemli rol de kariyerinde ayrı bir yer teşkil etmekte. Dizinin 18. bölümündeki bir sahnede Arduç’un oynadığı Alparslan’ın Kur’an- Kerim okuduğu sahne, izleyenler tarafından beğeni aldı.

Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde Barış Arduç’un o sahnesine yorum yağdı!

Bir dizi hayranı sosyal medyada şu sözleri paylaştı: “Her bölüm olduğu gibi yine şahaneydi. En etkileyici kısmı Alparslan Bey’in Kur’an okumasıydı. O kadar beklenmedik ve güzeldi ki, saatlerce dinleyebilirim. Barış Arduç her bölüm daha çok şaşırtıyor, kendisine hayran bıraktırıyor.”

Diziyi izleyenlerden bu sahneye yorumlar gelmekte. Alparslan’ın Kur’an-ı Kerim okuduğu sahnede Barış Arduç’u başarılı bulduklarını ifade eden izleyiciler, oyuncunun başrolün hakkını verdiği görüşünde…

Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin 19. yeni bölümü 28 Mart Pazartesi akşamı saat 20.00’da yayınlanacak. Yeni bölümden ilk fragman da paylaşıldı.

Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde Barış Arduç’un o sahnesine yorum yağdı! ile ilgili etiketler Alparslan Büyük Selçuklu fragman
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.