Alparslan Büyük Selçuklu 38 bölüm izle!

TRT 1’in her köşesi tarih kokan Alparslan Büyük Selçuklu dizisi yeni bölümüyle tüm dikkatleri üzerinde topladı. Dizinin sıkı takipçileri yayımlanan yeni bölümdeki gelişmeleri kaçırmamak için arama motorlarında Alparslan Büyük Selçuklu 38 bölüm izlemenin yollarını araştırmaya başladı. İşte, Alparslan Büyük Selçuklu 38 bölüm izle! Alparslan Büyük Selçuklu 38 bölüm izle TRT! Alparslan Büyük Selçuklu izle (38 bölüm) full hd tek parça…

Her hafta pazartesi akşamlarının reyting dizilerinden Alparslan Büyük Selçuklu, yeni bölümüyle yine dikkatleri çekmeyi başardı. Yayımlanan son bölümü takip edenler yaşanan gelişmeleri kaçırmamak için 38 bölümü izlemenin yollarını aramaya başladı. Büyük Selçuklu tarihini konu edinen ve Sultan Muhammed Alparslan’ın hayatının işlendiği dizi yeni bölümünde yaşanan gelişmelerle ilgi odağı oldu. İşte, Alparslan Büyük Selçuklu 38 bölüm izle! Alparslan Büyük Selçuklu 38 bölüm izle TRT! Alparslan Büyük Selçuklu izle (38 bölüm) full hd tek parça linki ve detaylar…

ALPARSLAN BÜYÜK SELÇUKLU 38 BÖLÜM İZLE! ALPARSLAN BÜYÜK SELÇUKLU 38 BÖLÜM İZLE TRT! ALPARSLAN BÜYÜK SELÇUKLU İZLE (38 BÖLÜM) FULL HD TEK PARÇA!

 Alparslan Büyük Selçuklu yeni bölüm (38 BÖLÜM) izlemek için TIKLAYINIZ...

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Besasiri yaptığı plan neticesinde Çağrı’yı yaralamış ve bu sayede Alparslan’ı üstüne çekmeyi başarmıştır. Sultan Tuğrul’a, Yınal meselesini konuşmaya giden Alparslan, Çağrı’nın öldüğü haberini alınca yönünü Besasiri’ye çevirmiş ve dişe diş bir vuruşmadan sonra Besasiri’nin kurduğu tuzakla esir olmuştur. Alparslan, Besasiri’nin elinden nasıl kurtulacak? Alparslan’ı kurtarmak isteyenler kendilerini ifşa ederek kimliklerini açığa çıkarırlar. Alparslan’ın esir düştüğünü öğrenen Seferiye hemen harekete geçerek onu kurtarmaya çalışır. Grigor da Alparslan’ın esir edildiğini öğrenince harekete geçer ve Besasiri ile görüşür. Grigor’un Alparslan için planı ne? Onu Besasiri’ye mi bırakacak, yoksa kendisi mi alacak? Öte yandan Sultan Tuğrul, Vaspurakan’a gelir ve Yınal’a Vaspurakan’ı alma hükmünü kendisinin verdiğini söyler. Ancak Yınal’ın attığı neft işleri değiştirmiştir. Öke ile tahta yürüyüşünün ilk adımlarını atmaya başlayacak olan Yınal, emellerini hayata geçirmek için hangi şartları sağlamaya çalışacak? Yınal da Alparslan’ın esir düştüğünü öğrenir. Yınal önündeki en büyük engelin yok olup gitmesini mi bekleyecek, yoksa Alparslan’ı kurtarmak için bir hamle mi yapacak?

 

Alparslan Büyük Selçuklu 38 bölüm izle! ile ilgili etiketler Alparslan Büyük Selçuklu TRT 1 dizi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.