Alparslan Büyük Selçuklu 21. bölüm fragmanı!

Pazartesi akşamlarının en çok izlenen yapımı Alparslan Büyük Selçuklu 21. bölüm fragmanı yayınlandı. Reytinglerde zirvede yer alan dizinin yeni bölümünde neler olacak? İşte Alparslan Büyük Selçuklu yeni bölüm fragmanı...

Alparslan Büyük Selçuklu 21. bölüm fragmanı yayınlandı. Başrollerinde Fahriye Evcen ve Barış Arduç'un yer aldığı dizinin son bölümü 4 Nisan akşamı ekrana geldi. TRT 1'in en çok izlenen dizilerinden Alparslan Büyük Selçuklu yeni bölümünde neler olacak?

ALPARSLAN BÜYÜK SELÇUKLU 21. BÖLÜM FRAGMANI

Alparslan Büyük Selçuklu Son Bölümde Neler Oldu?

Akça bir mendile yazdığı sözlerle Alparslan'a aşkını ikrar etmiş, Alparslan da bu mendili okuyunca Akça'nın gönlündeki kişinin kendisi olduğunu anlamıştı. Alparslan ve Akça'nın aşkı bundan sonra nasıl seyredecek? Alparslan aşkı için nelere göğüs gerecek, Akça ülküsüyle aşkını bir gönülde yaşatabilecek mi? Kendileriyle anlaşmak için gelen Kekavmenos'a karşı Alparslan nasıl bir tavır takınacak? Selçuklu ve Vaspurakan işbirliği hangi neticeleri doğuracak?

Alparslan Büyük Selçuklu 21. bölüm fragmanı!

Dukas'ın uçurumdan itilmesinden sonra Kekavmenos, Liparit kardeşlerle baş başa kaldı. Kekavmenos'un ölümden kurtulmak için Liparitlere teklifi ne olacak? Liparitler hangi şartlar içerisinde Kekavmenos'un hayatını bağışlayacak? Hem Dukas'tan hem de Kekavmenos'tan kurtulduğunu düşünen Diyojen, Vaspurakan üzerindeki emellerini gerçekleştirebilecek mi? Evdokya bu hususta onun yanında mı, karşısında mı olacak?

Ferzat'ın tehditleriyle sıkıntılı bir duruma düşen Yınal, Ferzat'ı kurtarmak için bir hamle yapacak mı? Yoksa Ferzat'ın elindeki sırlar açığa mı çıkacak?

Alparslan Büyük Selçuklu 21. bölüm fragmanı! ile ilgili etiketler Alparslan Büyük Selçuklu fragman
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.