Alpagu Ne Demek? Selim Bayraktar Sümbül Ağa'dan sonra Alpagu Han'la döndü!

Alpagu Ne Demek? Destan dizisi ATV'de başladı. Başrollerinde Ebru Şahin ve Edip Tepeli'nin yer aldığı dizide bir zamanların Sümbül Ağa'sı Selim Bayraktar da yer alıyor. Dizide Alpagu Han'ı canlandıran Selim Bayraktar'ın ilk bölüm performansı göz doldurdu. Peki Alpagu ne anlama geliyor? Alpagu Han tarihte nasıldı?

Alpagu Ne Demek? Alpagu Han kimdir? Selim Bayraktarı'ın ekranlara dönüşü muhteşem oldu. Destan dizisinde Alpagu Han karakteri ile yeniden dizilere dönen oyuncu ilk bölüm performansı ile göz doldururken ilerleyen bölümlerde oldukça fazla konuşulacağa benziyor. Dizide Gök Hanlığı'nın kağanı olan Alpagu Han, Batuga'nın babasıdır. Peki Alpagu ne demek, ne anlama geliyor?

ALPAGU NE DEMEK?

Alpagu gözüpeki kudret sahibi ve acımasız demektir. Destan dizisinde Alpagu Han ise Gök Hanlığı'nın kutunu göklerden almış Ulu kağanıdır.

Tarihte yaşayıp yaşamadığı bilinmeyen Alpagu Han, kurgu bir karakterdir.

Destan dizisinin Alpagu Han’ı Selim Bayraktar kimdir, kaç yaşında, evli mi?

ALPAGU HAN'I OYNAYAN SELİM BAYRAKTAR HANGİ DİZİLERDE OYNADI?

2006 yılında dizi macerasına başlayan oyuncu Selim Bayraktar ekran macerasına da yine Köprü dizisi ile başladı. Daha sonra Muhteşem Yüzyıl'da canlandırdığı Sümbül Ağa karakteri ile unutulmazlar arasına giren Bayraktar, Ufak Tefek Cinayetler, Çoban Yıldızı gibi dizilerde rol aldı.

Öte yandan Selim Bayraktar'ın yaşı da merak konusu oldu. Usta oyuncu Kerkük'lüdür. Hayranları her ne kadar oyuncunun yaşı konusunda bilgi sahibi olsa da kendisini Destan dizisiyle tanıyan milyonlarca kişi Selim Bayraktar kaç yaşında sorusuna yanıt aradı.

Selim Bayraktar 1975 doğumludur. 46 yaşındadır.

Alpagu Ne Demek? Selim Bayraktar Sümbül Ağa'dan sonra Alpagu Han'la döndü! ile ilgili etiketler ATV alpagu kimdir alpagu han kimdir selim bayraktar kaç yaşında
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.