Alp Navruz'un Ada Masalı'ndaki partneri belli oldu! İkili bu yaza damga vuracak

Alp Navruz son yılların en başarılı jönlerinden biri olarak kabul ediliyor. Son olarak FOX TV'de gösterilen Zümrüdüanka dizisinde rol alan Navruz'un bu yaz sezonu gösterime girecek romantik komedi dizisi Ada Masalı dizisindeki partneri belli oldu.

Alina Boz ile birlikte yer aldığı Elimi Bırakma adlı dizide büyük bir çıkış yakalayan Alp Navruz kariyerine hızlı adımlarla yeni bir dizi katıyor. Zümrüdüanka dizisinde Serhat rolüyle de başarılı bir performans gösteren Alp Navruz bu yaza damga vuracak romantik komedi dizisinde boy gösterecek.

Bir süredir Alp Navruz'un Ada Masalı adlı dizide partnerinin kim olacağı konusunda tartışmalar sürüyordu. Bunun için 3 aday vardı: Ayça Ayşin Turan, Pınar Deniz ve Aybüke Pusat. Sonunda o isim de belli oldu.

Ayça Ayşin Turan 1 numara - Televizyon Haberleri

Gazeteci Birsen Altuntaş'un haberinde göre yaza damga vuracak Ada Masalı adlı romantik komedi dizisinde Alp Navruz'un partneri Ayça Ayşin Turan olacak. Dizinin İzmir ve civarında çekilmesi planlıyor. Ada Masalı bu yaz STAR TV'de ekrana gelecek.

Alp Navruz'un Ada Masalı'ndaki partneri belli oldu! İkili bu yaza damga vuracak ile ilgili etiketler Star TV Alp Navruz Ayça Ayșin Turan ada masal
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.