Alp Navruz'dan Ayça Ayçin Turan'ı aldattığı yönündeki iddialara jet yanıt

Oyuncu Alp Navruz'un 'Ada Masalı' dizisinin setinde tanışıp aşk yaşamaya başladığı meslektaşı Ayça Ayşin Turan'ı aldattığı ve ikilinin ayrıldığı iddia edilmişti. İddialarla ilgili Ayça Ayşin Turan sessizliğini korurken ilk açıklama Alp Navruz'dan geldi. Navruz hakkında çıkan ihanet haberlerini yalanladı ve ilişkilerini noktaladıklarını açıkladı.

11 Aralık 2021 tarihinde yayımlanan 25. bölümü ile final yapan Ada Masalı dizisinin setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Ayça Ayşin Turan (29) ile Alp Navruz (32) hakkında ortaya atılan iddialar magazin gündemine bomba gibi düştü. Navruz'un Etiler'deki ünlü bir AVM'nin alt katında bulunan bir boks salonunda birkaç farklı güzelle flörtleştiği ve Ağustos ayında gittiği Çeşme tatili sırasında bir güzelle yakınlaştığı hatta geceyi birlikte otelde geçirdikleri öne sürüldü.

 İHANET İDDİASINI YALANLADI, AYRILIK HABERLERİNİ DOĞRULADI


İhanet iddiasıyla sosyal medyada gündem olan Alp Navruz çıkan haberler karşısında sessizliğini bozdu. Konu ile ilgili bir açıklama yayınlayan yakışıklı oyuncu, Ayça Ayşin Turan ile ilişkilerinin bittiğini doğrulayarak, çıkan haberlere isyan etti. Aldatma haberlerini şaşkınlıkla okuduğunu belirten Navruz, ''Genel sebeplerden ötürü karşılıklı, saygıyla konuşarak ilişkimizi noktaladık. Bu asılsız çirkin söylentilerle ilgisi yoktur.'' ifadelerini kullandı.

Alp Navruz'dan Ayça Ayçin Turan'ı aldattığı yönündeki iddialara jet yanıt


İşte Alp Navruz'un aldatma iddiaları karşısında yaptığı o açıklaması:

"Son zamanlarda hakkımda hiçbir gerçekliği olmayan ve bunu bildikleri için yalnızca 'iddia' olarak yazılan birkaç haberi ben de hayretle okudum. Bu yaşanan sürecin kötü niyetli kişilerce ilerletildiği, böylesine kulaktan dolma haberlerin arka arkaya yapılmasından açıkça bellidir. Bugüne kadar, açıklama yapmak istemedim. Fakat artık, kötü niyetli ağızlardan çıkan bu söylentiler, saygısızlık ötesi bir boyuta ulaşmıştır. Ayrıca belirtmek isterim ki, her ilişki zamanla yıpranabilir, kişiler arasında bazı anlaşmazlıklar olabilir. Biz de genel sebeplerden ötürü karşılıklı, saygıyla konuşarak ilişkimizi noktaladık. Bu asılsız çirkin söylentilerle ilgisi yoktur. Bu söylentileri yayan kişi veya kişilerin; sevgi, saygı, aile bilincine ve temiz bir vicdana sahip olması dileğiyle. Saygılarımla. "

ALP NAVRUZ

 

 

Alp Navruz'dan Ayça Ayçin Turan'ı aldattığı yönündeki iddialara jet yanıt ile ilgili etiketler Alp Navruz Ayça Ayșin Turan
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.