Alp Navruz İmaj Mı Değiştiriyor? Burak Özçivit Ve Gökhan Alkan Karizması Da Bir Başka!

Ekranlardaki dizilerin vazgeçilmez yakışıklı üç erkek oyuncunun sosyal medyadan son yaptıklarına şöyle bir göz atalım. İlk başlarda Alp Navruz var. Oyuncunun şu sıralar yeni dizisi için oldukça heyecanlı olduğu her halinden belli oluyor.

Ekranlardaki dizilerin vazgeçilmez yakışıklı üç erkek oyuncunun sosyal medyadan son yaptıklarına şöyle bir göz atalım. İlk başlarda Alp Navruz var. Oyuncunun şu sıralar yeni dizisi için oldukça heyecanlı olduğu her halinden belli oluyor. Alp Navruz  Ayça Ayşin Turan ile beraber konusu romantik komedide olan bir dizide oynayacak. Oyuncuyu hayranları genellikle dramda gördü bu sefer tam tersi oluyor. En son Zümrüdüanka dizisinde başrol oynamıştı.

Alp Navruz İmaj Mı Değiştiriyor? Burak Özçivit Ve Gökhan Alkan Karizması Da Bir Başka!

Alp Navruz'un rol alacağı yeni dizisi Star TV'de ekranlara gelecek. Ay Yapım imzalı dizinin provaları geçtiğimiz haftalarda yapılmaya başladı. Dizide ikilinin uyumu merak ediliyor. Alp Navruz dizi için imaj değişikliği paylaşımlarına yansımış durumda.

Burak Özçivit Doğa Yürüyüşünde

Burak Özçivit ise  bu sezon Kuruluş Osman dizisi ile göz doldurdu. Oyuncunun başarısı dizinin reytinglerine yansıdı. Hem diziyi hem de kendisini zirveye taşıdı. Özçivit, dizinin tatil olduğu bir günde açık hava yürüyüşe çıktığında çekilen resmini instagram'da paylaştı.

Alp Navruz İmaj Mı Değiştiriyor? Burak Özçivit Ve Gökhan Alkan Karizması Da Bir Başka! - Resim : 2

Paylaşımı oldukça beğenildi gelen beğeniler arasında ilk olanlardan birisi eşi Fahriye Evcen'nin beğenisi oldu. Burak Özçivit yürüyüşe çıkarken giydiği kıyafet seçimi ile yine kendinden konuşturdu. Yakışıklı oyuncun çok şıktı görünüyordu.

Kalp Yarası Başrol Oyuncusu Gökhan Alkan

Kalp Yarası dizisi çekimleri Antakya'da devam ediyor. Gökhan Alkan'ın başrol oyunculuğunu yaptığı dizi çok yakında Atv ekranında yerine alıyor. Süreç imzalı dizinin yönetmenliğini Yıldız Hülya Bilban yapıyor. Oldukça iddialı dizinin hikayesi Tomris Giritlioğlu'na ait. Senaryosu Sema Erol ve Mahir Erol kaleme alıyor.

Alp Navruz İmaj Mı Değiştiriyor? Burak Özçivit Ve Gökhan Alkan Karizması Da Bir Başka! - Resim : 3

Gökhan Alkan, Kalp Yarası dizisinde Merve Çağıran ile başrol oynayacak. Oyuncu Yağmur Tanrısevsin ve Toprak Can Adıgüzel ile kamera karşısında olacak. Gökhan Alkan instagram sayfasındaki bir fotoğrafı çok dikkat çekti. Uzun pardesesü ile beraber boğazlı kazağı oyuncuyu bir hayli şık ve karizmatik göstermiş.

Alp Navruz İmaj Mı Değiştiriyor? Burak Özçivit Ve Gökhan Alkan Karizması Da Bir Başka! ile ilgili etiketler Kuruluş Osman
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.