Alnında 'enayi' dövmesi olan adam İstanbul'un göbeğinde genç kıza bonzai içirdi! / VİDEO

Taksim'de görgü tanıklarının ifadesine göre alnında 'enayi' dövmesi yazan bir kişi 24 yaşındaki genç kıza bonzai içirdi. Merdivenlerde baygın halde yatan genç kıza sağlık ekipleri müdahale etti.

Taksim Beyoğlu Emniyet Müdürlüğü'nün yanında bulunan ara sokaktaki merdivenlerde baygın halde yatan genç bir kız vatandaşların dikkatini çekti. Çevredekilerin ifadesine göre, yaklaşık yarım saat önce yanına gelen alnında "enayi" yazan dövme bulunan bir kişinin verdiği uyuşturucu maddeyi kullandı. Üniversite öğrencisi olduğu öğrenilen 24 yaşındaki genç kıza yardım etmesi için sağlık ve polis ekiplerine haber verildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri genç kızı ayılttıktan sonra ayrıldı.

tyAyAy

Görgü tanığı otopark görevlisi, "Buralarda dolaşan bir kişi var. Kıza uyuşturucu madde içirdi. Kız burada bayıldı kaldı. Bonzai denilen bir illet var. Buralarda ve civarda genelde içiliyor.Devlet büyüklerimizden rica ediyorum. Buna bir çare bulun.Yazık bu çocuklara" dedi.

tyurturt

Burada aynı durumda çok kişinin olduğunu belirten mahalle esnafı, "35 yaşlarında alnında 'enayi' yazan dövmeli bir adam kıza uyuşturucu madde içirmiş. Biz kızı baygın halde görünce adamı yakaladık. Ama polis ekipleri gelmeyince adam kaçtı. Biz olay yerine ambulans çağırdık. Ambulans geldi kıza şeker verdi gitti" diye konuştu.

İŞTE O ACI MANZARA

Sağlık ekiplerinin müdahalesiyle ayılan genç kız, daha sonra ara sokaklara girerek gözden kayboldu.

Alnında 'enayi' dövmesi olan adam İstanbul'un göbeğinde genç kıza bonzai içirdi! / VİDEO ile ilgili etiketler İstanbul Taksim uyuşturucu Dövme bonzai enayi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.