Almeda ve Tolgahan Sayışman'ın bebeğinin cinsiyeti nedir?

Almeda'nın hamile olduğu haberi magazin gündemin en çok konuşulan konular arasında yer alıyor. Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi çifti yaptırdıkları sağlık kontrolünde anne baba olacaklarını öğrendi. Ünlü çiftin bebeğinin cinsiyetinin ne olacağı merak ediliyor. Peki Almeda ve Tolgahan Sayışman'ın bebeğinin cinsiyeti nedir? Detaylar habermizmizde...

Almeda ve Tolgahan Sayışman'ın bebeğinin cinsiyeti nedir? Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi, 2017 yılında evlendi. Ünlü çiftin bebeğinin olacağı gündemde konuşuluyor. Ünlü çift sağlık kontrolünde anne baba olacaklarını öğrendi. Peki Almeda ve Tolgahan Sayışman'ın bebeğinin cinsiyeti nedir? Merak edilen detaylar haberimizde...

Almeda ve Tolgahan Sayışman'ın bebeğinin cinsiyeti nedir?

13 Şubat 2017’de Los Angeles’ta evlenen Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi, iki hafta önce çocukları olacağı haberini aldı. Fulya’da özel bir hastanede her yıl sağlık kontrolünden geçen çift, bu yıl sonuçları alırken sürpriz haberle şaşırdı. Sayışman ve Abazi doktorun “Tebrikler, anne ve baba oluyorsunuz” cümlesiyle şaşkınlığa uğradı. Önce ne olduğunu anlayamayan çift, sonra bir anda kahkahalarla güzel haberi kutladı. Op. Dr. Banu Çiftçi kontrolünde ilk 12 hafta hamilelik durumunu en yakınlarına dahi söylememe kararı alan çift, geçen hafta ailelerle durumu paylaştı.

TOLGAHAN SAYIŞMAN

Kadıköy İntaş Lisesi ve Doğuş Üniversitesi İşletme Fakültesi'nden mezun olmuştur. 2005 yılında Türkiye'yi temsilen Güney Kore'de gerçekleşen uluslararası erkek güzellik yarışmasıManhunt International'da dünya birincisi seçildi. Ekoldrama ve Ayla Algan'dan uzun süre oyunculuk eğitimi aldı. Ardından Esir Kalpler adlı dizide yer aldı. Top Model yarışmasındaki sunuculuğu ile başarılı bir performans sergileyen oyuncu, daha sonra Maçolar, Dicle, Hepsi 1 ve Acemi Cadı dizilerinde de oyuncu olarak yer aldı. 24 Ekim 2008'de başrollerini Fahriye Evcen'le paylaştığı Aşk Tutulması adlı sinema filminde oynadı. İzlenme rekorları kıran Elveda Rumeli adlı dizide Mustafa rolünü canlandırmıştır. 6 Kasım'da vizyona giren Aşk Geliyorum Demez adlı filmde Bergüzar Korel ile başrol oynadı. Kavak Yelleri isimli gençlik dizisinde konuk oyuncu olarak yer almıştır. Kendisi aynı zamanda Eylül 2010 yılında başlayan ve 2014 yılına kadar devam eden, FOX TV'de yayınlanmış Lale Devri adlı dizide başrolde, Çınar rolünde oynamıştır. 2014'te vizyona giren ve başrollerini Saadet Işıl Aksoy'la paylaştığı Sürgün adlı filminde rol aldı. Şubat 2015 yılında Show TV'de başlayan Asla Vazgeçmem dizisinde Yiğit Kozan karakterini canlandırmıştır ve dizi Ekim 2016'da final yapmıştır. Asla Vazgeçmem dizisinde başrolü Amine Gülşe ile paylaşmıştır. Şu anda Star TV'de yayınlanan Siyah İnci dizisinde Kenan Çelebi rolünü oynamaktadır ve başrolü Hande Erçel ile paylaşmaktadır.

Almeda Abazi

Almeda Abazi Sayışman (d. 13 Şubat 1992, Tiran), 2008' de Miss Globe Kâinat Güzeli yarışmasını kazanmıştır. Oyuncu eğitimi almaktadır. Lise eğitimini İstanbul Özel Tarhan Koleji'nde tamamlamış, İstanbul Aydın Üniversitesi Bilim-Sanat Akademisi Oyunculuk Bölümü'nde eğitim almıştır. Eğitimine Sakarya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı öğrencisi olarak devam etmektedir. Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman ile de 13 Şubat 2017 tarihinde Los Angeles'ta dünya evine girmiştir.

Şu ana kadar Konak ve Show Business filmlerinde ve Ayrılık adlı TRT dizisinde rol almıştır. Ayrıca Survivor Ünlüler - Gönüllüler ve Yok Böyle Dans yarışmalarına katılmıştır. Muhteşem Yüzyıl dizisinde Valeria adıyla yer almıştır. tv8 kanalında Murat Ceylan ile birlikte Para Bende programını sundu. 2015 Yılında tekrar Survivor All Star yarışmasına katılmıştır.

Almeda ve Tolgahan Sayışman'ın bebeğinin cinsiyeti nedir? ile ilgili etiketler Almeda Abazi Tolgahan Sayışman Hamile cinsiyet
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.