Almeda Abazi ateş püskürdü!

Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman, yeni dizisi 'Şampiyon' için boks eğitimi alıyor. Çalışmalarına devam eden Sayışman'ın vücudunda morluklar oluştu. Bu duruma tepki gösteren Sayışman'ın eşi Almeda Abazi, ünlü oyuncunun fotoğrafını paylaşarak sosyal medya hesabından isyan etti.

Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman, yeni dizisi 'Şampiyon' için çalışmaya devam ediyor. Boks eğitimi alan Sayışman'ın vücudunda morluklar oluştu. Eşi Almeda Abazi, Sayışman'ın fotoğrafını paylaşıp sitem etti.

Abazi, paylaşımına "Tamam boks dedik, dizi dedik, odur budur şudur dedik. Kabul! Ama bu ne? Kocamı ne hale getirdin Şampiyon!" notunu düştü.

Almeda Abazi ateş püskürdü!

"TOLGAHAN'I DOĞURDUM SANDIM"

4 Mayıs'ta oğlu Efehan'ı kucağına alan Almeda Abazi, “Bebek kime benziyor?” sorusuna, “İlk gördüğümde Tolgahan’ı doğurdum sandım. Ona, ‘Aaa bu sensin’ dedim. Sanki kucağıma küçük Tolgahan’ı verdiler. Ziyarete gelenler de aynı şeyi söyledi. Hatta kan grupları da aynı” cevabını vermişti.

Almeda Abazi ateş püskürdü! - Resim : 2

 

Almeda Abazi ateş püskürdü! ile ilgili etiketler Tolgahan Sayışman Almeda Abazi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.