Almanya'dan çok konuşulacak adım: Aşı olsun olmasın tüm Britanya vatandaşlarının AB seyahatlerini yasaklayacak!

Son günlerde İngiltere'de koronavirüsün en ölümcül mutasyonu olan delta varyantı vakalarının artması üzerine Almanya'nın çok konuşulacak bir adım atacağı belirtildi. Almanya Başbakanı Angela Merkel'in koronavirüs aşısı olsun ya da olmasın tüm Britanya vatandaşlarının Avrupa Birliği'ne seyahatlerinin yasaklanması için girişimde bulunmaya hazırlandığı iddiaları atıldı.

Almanya, COVID-19 aşıları olsun ya da olmasın tüm Britanya vatandaşlarının Avrupa Birliği'ne seyahatlerinin yasaklanması için girişimde bulunmaya hazırlanıyor.

The Times'ta uyer alan habere göre; Almanya, bugün aşı olup olmadığına bakılmaksızın İngiliz vatandaşlarının Avrupa Birliği'nden yasaklamaya çalışacak.

'ENDİŞE VERİCİ ÜLKE': İNGİLTERE

Almanya Başbakanı Angela Merkel, Delta varyantı çok yaygın olduğu için İngiltere'yi 'endişe verici ülke' olarak belirlemek istiyor.

İddia edilenlere göre planlar, üst düzey Avrupalı ​​ve ulusal yetkililer tarafından AB'nin Entegre Siyasi Kriz Müdahale Komitesi'nde tartışılacak ve Yunanistan, İspanya, Kıbrıs, Malta ve Portekiz buna karşı çıkacak. Fransa Cumhurbaşkanı Macron daha önce aşısız yolcular için zorunlu karantinaya destek vermişti.

MERKEZ, KORONAYA KARŞI DAHA 'İZOLE'

Bir İngiliz hükümet kaynağı, Merkel'in koronavirüse karşı 'giderek daha izole' göründüğünü söyledi ve şunları ekledi: "Birçok ülke bunun kendi kararı olduğunu ve Berlin'de karar verilmeyecek bir karar olduğunu düşünecek."

BORIS JOHNSON, MERKEL İLE GÖRÜŞECEK

Bu iddialar sonrası Boris Johnson, ikna etmeye çalışmak için önümüzdeki Cuma günü Merkel ile görüşecek.

Almanya'dan çok konuşulacak adım: Aşı olsun olmasın tüm Britanya vatandaşlarının AB seyahatlerini yasaklayacak! ile ilgili etiketler Almanya Avrupa Birliği İngiltere britanya
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.