Almanya'daki saldırıya bir tepki de AK Parti'den: Irkçılığın ve faşizmin yeni bir vahşetidir

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Almanya’nın Hanau kentinde gerçekleştirilen ırkçı saldırı ile ilgili açıklamada bulundu. Çelik, "Bu korkunç saldırı, Avrupa’yı adım adım ele geçiren ırkçılığın ve faşizmin yeni bir vahşetidir" dedi.

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Almanya’nın Hanau kentinde gerçekleştirilen ırkçı saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza rahmet diliyoruz. Bu korkunç saldırı, Avrupa’yı adım adım ele geçiren ırkçılığın ve faşizmin yeni bir vahşetidir" ifadelerini kullandı.

Saldırıyı gerçekleştiren ırkçı grupları Avrupa'nın DEAŞ'ı olarak nitelendiren Çelik, şunları kaydetti:

"İslam düşmanlığı, Türk düşmanlığı ve göçmen düşmanlığı ile siyasal alanda görünen faşizm, Avrupa’nın tüm siyasi değerlerini yok etmek isteyen bir siyasal ajandaya sahiptir. Bunlar 'Avrupa’nın DEAŞ’ıdır. Geçmişte anti-semitizm ile Avrupa’ya yaşattıkları korkunç acıları şimdi İslam düşmanlığı ile yeniden hedefliyorlar. İnsanlık düşmanı bu şebekeler, politik söylemler ve medya dili ile cesaretlendiriliyor. Aşırı sağcı, ırkçı, faşist bu şebekelerin DEAŞ’tan farkı yoktur."

Almanya'daki saldırıya bir tepki de AK Parti'den: Irkçılığın ve faşizmin yeni bir vahşetidir ile ilgili etiketler AK Parti Almanya Ömer Çelik Saldırı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.