Almanya'daki saldırganın görüntüsü ortaya çıktı

Almanya'da kendisi dahil 11 kişinin ölümüne sebep olan saldırgan Tobias Rathjen'in görüntüsü ortaya çıktı.

Almanya'nın Hessen eyaletinde bulunan Hanau kentinde dün saat 22.00 sıralarında şehir merkezinde bulunan bir nargile bara giren silahlı saldırgan içeride bulunanlara silahla ateş açtı.

Hanau polisi iki saldırıda 9 kişinin yaşamını yitirdiğini duyurdu. Polisten yapılan açıklamada, saldırının faili olduğu tahmin edilen kişinin evinde ölü olarak bulunduğu belirtildi. Aynı evde başka bir kişiye ait olduğu belirtilen bir cesedin daha bulunduğu aktarıldı. Böylece yaşanan olayda toplam ölü sayısı 11 oldu.

Tobias R. adlı saldırgan geride bir mektup ve video bıraktı.

Mektupta Almanya'dan kovulması şimdi zor olan bazı halkların yok edilmesi gerektiği yazısının bulunduğu belirtildi. Saldırganın evinde bir video çekip bunu birkaç gün önce YouTube'a yüklediği ortaya çıktı.

Almanya'daki saldırganın görüntüsü ortaya çıktı

BURADA ŞEYTANLARA TAPILIYOR

Videoda şu ifadeler kullanılıyor:

"ABD'nin yer altında askeri üsleri var ve burada çocuklara işkence yapılıyor ve öldürülüyor. Burada şeytanlara tapılıyor. Amerikan vatandaşları uyanmalı ve bunlarla savaşmalı" 

 

Almanya'daki saldırganın görüntüsü ortaya çıktı ile ilgili etiketler Almanya YouTube Amerika saldırgan
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.