Almanya'da skandal! Haşemalı diye havuzdan çıkarıldı...

Almanya'nın Dortmund şehrinde Türk vatandaşı Menzi Turgut, haşemalı olduğu gerekçesiyle girdiği havuzdan çıkarıldı.

Almanya'nın Dortmund kentinde haşema ile havuza girmek isteyen Menzi Turgut'un bu isteği engellendi.

Eğlence mekanı yetkilileri giriş ücretini geri iade ederek, kurallara uymadığı gerekçesiyle Menzi Turgut'u havuzdan çıkardı.

Menzi Turgut'un eşi Erturul Turgut, yaptığı açıklamada, ''Eşimi yarım tesettür giydiği için havuz dışına attılar. Benim eşim, iki parçalı Burkini giymişti. Standart mayo kumaşından yapılmış bir burkini. Aslında sakıncalı değil. Eğlence mekanın yaptıkları hiç hoş değil. Özür bekliyoruz '' dedi.

SAĞLIK BAHANESİNE SARILDILAR

Öte yandan, eğlence mekanı yetkilisi Carsten Grimpe, herkesin kurallara uymak zorunda olduğunu ifade ederek, tesettür ile havuza girmenin sağlık kuralları açısından sakıncalı olduğunu, bu nedenle tesettür ile havuza girilmesine izin vermedikleri yönünde açıklamalarda bulundu. Grimpe, Turgut ailesinden özür dilemek istediklerini de sözlerine ekledi.

Almanya'da skandal! Haşemalı diye havuzdan çıkarıldı... ile ilgili etiketler Almanya menzi turgut burkini haşema Dortmund
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.