Almanya'da Rus bir sürücü, camına Ukrayna bayrağı asılı araca saldırdı

Şok edici görüntüler, Almanya'da aracına Ukrayna bayrağı asan bir rahibin, Rus bir sürücü tarafından saldırıya uğradığı anlara ait. 'O **** Ukrayna bayrağını arabandan kaldır' diye bağırarak elindeki İngiliz anahtarı ile rahibin üzerine yürüyen Rus sürücüyü çevredekiler güçlükle durdurabildi. Şiddet anları araç kamerasına anbean yansıdı.

46 yaşındaki Rahip Sergey Kosyak, Almanya'da yaşayan 69 yaşındaki bir Rus tarafından önce araçla kovalandı ve ardından da kırmızı ışıkta saldırıya uğradı. Almanya'daki bir Rus sürücünün, arabasına Ukrayna bayrağı asılı bir Alman aracı görmesi üzerine yaşanan akılalmaz şiddet kameralara yansıdı.

RUS SÜRÜCÜ, BAŞKASININ ÜLKESİNDE OLDUĞUNU UNUTTU

Doğu Almanya'nın Saksonya kentinde, Cumartesi günü meydana gelen şok edici olaya, rahip Sergey Kosyak'ın arabasından sallanan küçük bir Ukrayna bayrağı yol açtı.

Yaşanan şiddet olayı, kan akmasından hemen önce yoldan geçen bir grup ve saldırganın kendi aracındaki kadın bir yolcunun saldırgan Rus sürücü ve rahip arasına girmesiyle kısa sürede sona erdi.

46 yaşındaki peder Sergey, tüm yaşananları aracının dahili kamerasına kaydetti ve videoyu YouTube'da yayınladı.

'VAMPİRLERİN ÜZERİNDEKİ GÜNEŞ IŞIĞI ETKİSİ'

Kosyak, 2014'ten beri Almanya'nın Saksonya bölgesinde yaşıyor ve memleketi Donetsk'ten gelen mültecileri Saksonya'ya yerleştiren Bautzen Ukrayna Yardım Merkezi'nin de başkanı.

Rahip, “Kana susamış Kremlin takipçileri için bayrağımızın, vampirlerin üzerindeki güneş ışığı gibi bir etkisi olduğu ortaya çıktı” ifadelerini kullandı.

Kosyak, TAG24'e şunları söyledi: 'Burada güvende olmaları için birçok insanı Almanya'ya getirdim. Şimdi burada da böyle bir şey oluyor. Güvende hissetmiyoruz.'

Saldırıda yaralanan olmazken rahip, hemen polisi arayarak 'Suçlu cezalandırılsın ki diğerleri böyle devam etmesin' dediğini aktardı.

Saldırganın adını vermeyen ancak tanık çağrısı yapan yerel polis, adamın neden Peder Sergey'e yalpaladığını anlamaya çalıştıklarını söyledi.

Polis ise saldırganı 'tehlikeli bedensel zarara teşebbüs ve tehditten' aramaya başladı.

 

 

SuperHaber | Cengiz Büyükuncu

Kaynak: Daily Mail (Birleşik Krallık)

Almanya'da Rus bir sürücü, camına Ukrayna bayrağı asılı araca saldırdı ile ilgili etiketler Almanya rahip Ukrayna Rus Saldırı Araç Sürücü bayrak

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.