Almanya'da PKK terörü sürüyor...

Türkiye'nin başlattığı Barış Pınarı Harekatı, Almanya'daki terör örgütü yandaşlarını çıldırttı.

Operasyonun başladığı günden itibaren sözde protestolar için sokağa çıkan terör yandaşları camiler ve Türk derneklerine saldırmaya devam ediyor.

15 Ekim'de DİTİB'e bağlı Herne Camisi'ne gelen terör örgütü yandaşları, terör örgütü lehine slogan atarak caminin camlarını kırdı. Caminin kapılarının kapalı olmasından dolayı içeri giremeyen örgüt yandaşları, daha sonra Türklere ait çevredeki iş yerlerinin camlarını kırdı, binalara zarar verdikten sonra olay yerinden ayrıldı.

Bu gece ise yine PKK yandaşları Bottrop şehrinde Türk vatadaşlarına saldırdı. Türklere ait iş yerlerini de hedef alan terör yandaşları ile vatandaşlar arasında gerginlik yaşandı.

POLİS TÜRK GENÇLERE SALDIRDI

Alman polisinin yaşanan olaylarda taraflı davranması ise tepkiye neden oluyor. Öyle ki cemi, dernek, iş yerlerine zarar veren PKK'lılar ellerini kollarını sallayarak dolaşabilirken, Türk bayrakları ile yaşananlara tepki gösteren gençler ise polisin köpekli saldırısına uğruyor. 

Almanya'da PKK terörü sürüyor... ile ilgili etiketler Almanya PKK terörist
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.