Almanya'da korona genelev çalışanlarını vurdu!

Almanya'daki yetkililer virüs salgınını yavaşlatmak için geçen ay restoran ve gece kulübü gibi acil olmayan diğer işletmelerle birlikte genelevleri de kapattı. Evsiz kalan genelev çalışanları sokaklarda kalmaya başladı.

Bochum'da genelevde çalışan Nicole takma isimli bir kadın, "Koronavirüs benim için bir felaket oldu. Mart ayı ortasından beri hiçbir gelirim ve kalacak yerim yok" diye dert yanarken ülkede yeni bir tartışma başlattı.

Haber Global'in haberine göre; Almanya'daki seks işçileri serbest meslek erbabı olarak nitelendirilip vergi ödüyor ve hükümetin koronavirüs pandemisi sırasında serbest meslek çalışanlarına yardım amaçlı oluşturduğu fondan finansal destek almaya teorik olarak hakları var.

Ancak bazı seks işçileri yasadışı olarak çalışıyorlar. Bazı yardım kuruluşları Nicole gibi bazı seks işçilerinin vergi ödediklerini ama haklarının farkında olmadıklarını ifade etti. Bazıları ise genelevler tekrar açılana kadar geçimini sağlamak için sokakta müşteri aramaya çıkıyorlar.

Bochum'daki Madonna yardım kuruluşundan Heike Koettner, "Virüse yakalanma riskine rağmen para karşılığı seks için hala talep var. Bazı kadınlar bu riski alıyorlar" diye konuştu.

Almanya'da korona genelev çalışanlarını vurdu! ile ilgili etiketler Almanya covid19
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.