Almanya'da silahlı saldırı: Çok sayıda ölü var

Almanya'nın Hamburg şehrinde gerçekleşen Yehova Şahitleri'ne ait bir kiliseye silahlı saldırı düzenlendi, en az 6 kişi hayatını kaybetti. .

Almanya’nın Hamburg şehrinde silahlı saldırı düzenlendi. Bir dini merkezi hedef alan silahlı saldırıda en az 6 kişi hayatını kaybetti. Saldırganın kaçtığı belirtildi.

 Polis ve ambulans ekipleri olay yerine ulaşırken, saldırıda yaralanan çok sayıda kişi hastanelere taşındı. İngiliz Daily Mail gazetesi, saldırının Yehova Şahitleri’nin merkezinde gerçekleştiğini duyurdu.

YABANCI KAYNAKLAR BÖYLE GEÇTİ

İlk belirlemelere göre Deelböge caddesi üzerindeki Yehova Şahitleri'ne ait bir kiliseye ateş açıldı. Birkaç kişi ciddi şekilde yaralandı, hatta bazıları ölümcül oldu. 

En az 6 kişinin hayatını kaybettiği, 7 kişinin ağır, 17 kişinin de hafif yaralı olduğu belirtildi.

Hamburg İçişleri Bakanlığı suç mahallinde bir kilise olduğundan bahsediyor. Nina uyarı uygulaması şöyle diyor: "Bugün saat 21:00 sularında bir veya daha fazla fail bir kilisede insanlara ateş etti.

HAMBURG MAHALLE SAKİNLERİNE UYARI: DAİRELERİNİZİ TERK ETMEYİN!

Mahalle sakinleri Hücre Yayını aracılığıyla evlerinden çıkmamaları konusunda bir uyarı aldı.

Almanya'da silahlı saldırı: Çok sayıda ölü var ile ilgili etiketler Almanya
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.