Astrolog Rezan Kiraz bunu öngöremedi, yardım istedi!

Astrolog Rezan Kiraz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, Almanya'nın Düsseldorf kentinde kaldığını belirterek, ''Ben ülkeme, evime ne zaman ve nasıl döneceğim'' ifadelerini kullandı.

Ünlü Astrolog Rezan Kiraz, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla Türkiye'ye dönmek istediğini duyurdu. 

''BEN ÜLKEME NASIL DÖNECEĞİM?''

Almanya'da kaldığını ve evine dönmek istediğini vurgulayan Kiraz, ''Ben ülkeme, evime ne zaman ve nasıl döneceğim'' ifadelerini kullandı. 

Kendisine bir takipçisi tarafından yöneltilen, ''60 bin vatandaş getirildi deniliyor. Türkiye’ye sizi neden almıyorlar. Müracat yaptığınız halde.. İnşallah gelirsiniz'' ifadelerine yanıt veren ünlü astrolog, 14 günlük yurt karantinasından çekindiğini belirterek, ''Konsolosluğa telefon ettim ancak ramazan için getirilenler arasına giremedim. 14 günlük yurt karantinasında virüs kaparsam evde eşim 73 yaşında diyabeti ve tansiyonu var. Ona yaşırım korkusu üstün bastı'' dedi.

Astrolog Rezan Kiraz bunu öngöremedi, yardım istedi!

Haberi sosyal medya hesabından duyuran gazeteci Tuncer Bahçivan'a da yanıt veren Kiraz, ''Üstün zekan bana çözüm üretsin lütfen...'' ifadelerini kullandı.

Astrolog Rezan Kiraz bunu öngöremedi, yardım istedi! - Resim : 2

 

 

Astrolog Rezan Kiraz bunu öngöremedi, yardım istedi! ile ilgili etiketler Almanya Koronavirüs Korona astrolog Rezan Kiraz
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.