Almanya'da bıçaklı saldırı! Biri çocuk 3 kişi öldü, 6 yaralı var

Almanya'nın Würzburg kentinde bıçaklı saldırı gerçekleştirildi. Saldırıda biri çocuk 3 kişinin hayatını kaybettiği, 6 kişinin de yaralandığı duyuruldu. Saldırgan gözaltına alındı, sosyal medyada saldırganın görüntüleri paylaşıldı. Saldırganın 24 yaşında Somalili bir genç olduğu ve saldırı öncesi olay yerindeki bir mağazadan bıçak satın alıp saldırıyı gerçekleştirdiği belirtildi.

Almanya'nın Würzburg kentinde bıçaklı saldırı gerçekleştirildi. Bıçaklı saldırıda biri çocuk 3 kişinin hayatını kaybettiği, 6 kişinin ise yaralandığı öğrenildi. Saldırgan gözaltına alınırken, sosyal medyada saldırganın görüntüleri paylaşıldı.

Polis tarafından yapılan açıklamaya göre, Würzburg şehrinin Barbarossa Meydanı'nda bıçaklı saldırgan, yoldan geçenlere saldırdı.

Saldırıda ilk belirlemelere göre 3 kişi öldü, bazıları ağır 6 kişi yaralandı. Polis, saldırganı yakaladı. Yerel basında yer alan haberlere göre polis, saldırganı bacağından vurarak durdurdu. Polis, olayın gerçekleştiği bölgeyi güvenlik şeridiyle kapattı. Çok sayıda ambulansın ve polis aracının olay yerine geldiği ifade edildi.

WÜRZBURG SALDIRGANININ SOMALİLİ OLDUĞU AÇIKLANDI

Olayla ilgili açıklama yapan Bavyera eyaleti İçişleri Bakanı Joachim Herrmann, saldırganın 24 yaşında Somalili bir genç olduğunu ve saldırı öncesi olay yerindeki bir mağazadan bıçak satın alıp saldırıyı gerçekleştirdiğini belirtti.

Hayatını kaybedenler arasında bir çocuğun da yer aldığını bildiren Herrmann, saldırganın polis tarafından daha önce de tanındığını ve psikolojik bir rahatsızlığının olduğunun tahmin edildiğini kaydetti.

Almanya'da bıçaklı saldırı! Biri çocuk 3 kişi öldü, 6 yaralı var ile ilgili etiketler Almanya bıçaklı saldırı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.