Almanya'da 3000 Euro maaşla hemşire, anaokulu öğretmeni ve TIR şoförü alımı! Almanya işçi alımı için başvuru şartları!

Almanya en düşük 3000 Euro maaşla binlerce işçi alımı gerçekleştiriyor. Bu belirtilen meslekler arasında hemşireden hasta bakıcıya, tesisat ustasından elektrikçiye, inşaat işçisinden garsona, şoförden güvenliğe, teknik hizmet elemanından anaokulu öğretmenine ve TIR şoförüne kadar pek çok alan bulunuyor. İşte Almanya işçi alımı için başvuru şartları…

Türkiye’deki çalışma şartları ile Almanya’daki çalışma şartları arasında farklar ne kadar değişiklik gösterse de bir işçi maaşının alım gücü her zaman ne kadar gurbetlik özlemi olsa da çalışmayı cazip bir hale getiriyor. Almanya için yayımlanan iş ilanları çerçevesinde en düşük maaşta 3000 Euro olarak göze çarpıyor.

Eğer sizde Almanya’da çalışmak istiyorsanız, aşağıda belirtilen bilgileri dikkatlice okuyarak ilanın hemen altında bulunan link üzerinden mesleğinize göre başvuruda bulunabiliyorsunuz.

Türkiye’den yüzlerce farklı meslek grubundan Almanya’da sürekli olarak istihdam edilmek üzere işçi alımı yapılacağı ifade edildi. Belirtilen meslek grupları arasında hemşireden hasta bakıcıya, tesisat ustasından elektrikçiye, inşaat işçisinden garsona, şoförden güvenliğe, teknik hizmet elemanından anaokulu öğretmenine ve TIR şoförüne kadar pek çok alan bulunmaktadır.

Almanya'da 3000 Euro maaşla hemşire, anaokulu öğretmeni ve TIR şoförü alımı! Almanya işçi alımı için başvuru şartları!

Alınacak olan sağlık personelleri ve işçilerin Almanya’da bazı kamu kurum ve kuruluşlar ile birlikte özel sektörde faaliyet gösteren kurumsal şirketlerde görevlendirileceklerdir. Bu belirtilen meslekler konusunda yapılan maaş açıklamasında ise en düşük maaşın 3000 Euro’dan başladığı ve bazı meslekler için başvuru yapacak olan adaylara barınma imkanları da sunulacağı kaydedildi.

Almanya’da hemen hemen her alanda kalifiye eleman ihtiyacı olduğu dile getirilirken önümüzdeki yıl ücretlerin daha da artması ile bu sektörlerde ortalama brüt maaşların 4000 Euro’yu bulması da bekleniyor.

Almanya’da Hangi Meslek Gruplarına Personel Alımı Yapılacak?

Almanya’ya çalışmak üzere belirtilen meslekler arasında hemşireden hasta bakıcıya, tesisat ustasından elektrikçiye, inşaat işçisinden garsona, şoförden güvenliğe, teknik hizmet elemanından anaokulu öğretmenine ve TIR şoförüne kadar pek çok alanda personel alımı gerçekleştirilecek.

Almanya'da 3000 Euro maaşla hemşire, anaokulu öğretmeni ve TIR şoförü alımı! Almanya işçi alımı için başvuru şartları! - Resim : 2

Almanya İşçi Aşımı Başvurusu Nasıl Yapılır?

Almanya için geçerli olmak üzere şu anda 1.145.387 aktif iş ilanı bulunmaktadır. Bu ilanları görüntülemek ve hemen online başvuruda bulunmak için aşağıdaki link üzerinden ilerlemeniz yeterli olacaktır. Belirtilen linki aratarak hemen ilgili meslekten başvurunuzu yapabilir, şartları öğrenebilir, firma ile iletişime geçebilir ve çalışma süreci ile ilgili tüm detaylar anında ulaşabilirsiniz.

Başvuru için tıklayınız

Almanya'da 3000 Euro maaşla hemşire, anaokulu öğretmeni ve TIR şoförü alımı! Almanya işçi alımı için başvuru şartları! ile ilgili etiketler Almanya işçi alımı başvuru şartları
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.