Almanya Japonya TRT 1 canlı izle

Almanya Japonya maçını canlı izlemek isteyen taraftarlar arayışta. 2022 FIFA Dünya Kupası E Grubu ilk maçında Almanya ile Japonya milli takımları karşı karşıya geliyor. İşte, Almanya Japonya maçı TRT 1 canlı izle linki…

Almanya Japonya maçı canlı izle yayını ile TRT 1 ekranlarında. 2022 FIFA Dünya Kupası E Grubu ilk maçında Almanya ile Japonya milli takımları kozlarını paylaşıyor. Uluslararası Halife Stadı'nda 23 Kasım 2022 Çarşamba gününde saat 16.00’da başlayacak Almanya Japonya maçı TRT 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Teknik direktör Joachim Low'un yerini Hansi Flick'in aldığı, Toni Kroos ve Mats Hummels'in artık kadroda olmadığı Almanya, geçen yılki Avrupa Futbol Şampiyonası'na göre belirgin değişikliklerle Katar'a geldi.

Almanya Japonya TRT 1 canlı izle

Yaşadığı talihsiz sakatlıklar nedeniyle milli takım kariyerinde hiçbir büyük turnuvaya katılamayan Türk asıllı futbolcu İlkay Gündoğan da Flick'in çok şey beklediği oyuncular arasında yer alıyor. İlkay, milli takım formasıyla bugüne kadar çıktığı 62 maçta, 16 gol attı.

İki takım bugüne kadar 2 kez karşı karşıya gelirken, Almanya bu maçların birinden galip ayrıldı, diğer karşılaşmada da eşitlik bozulmadı.

İLK 11’LER

Almanya: Neuer, Süle, Rüdiger, Schlotterbeck, Raum, Kimmich, İlkay Gündoğan, Gnarby, Müller, Musiala, Havertz.

Japonya: Gonda, Nagatomo, Yoshida, Sakai, Itakura, Endo, Ito, Kamada, Tanaka, Kubo, Maeda.

Almanya Japonya TRT 1 canlı izle ile ilgili etiketler Almanya Japonya TRT 1 2022 FIFA Dünya Kupası
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.