Almanya İşçi Alımına Temmuz'da Başlıyor! Türkiye'den 2 Bin Kişi Alınacak! 4 Bin Euro Maaş Veriliyor

Türkiye'de mesleği olup işsiz kalanlar için Almanya'dan çok güzel bir haber geldi. Almanya işçi alımına Temmuz'da başlıyor. 3-4 bin euro maaşla hemen işe başlayabiliyorsunuz. Personel sıkıntısı çeken Almanya rotayı Türkiye'ye çevirdi. Yaşadığı işçi sıkınıtısı için Türkiye'den işçi alacak Almanya birçok meslekten işçi arıyor.

Almanya işçi alımı müjdesi verdi. Yurt dışında yüksek maaşla çalışmak isteyen Türk vatandaşları için Almanya işçi alım ilanlarına Temmuz'da başlıyor. Ortalama 4 bin euro maaşla çalıştıracak personel sıkıntısı çeken Almanya rotayı Türkiye'ye çevirdi. 2 bin kişi istihdam edecek olan Almanya istenen şartları sağlayanlar için dudak uçuklatan maaş vermeye hazırlanıyor. Almanya İşçi Alımına Temmuz'da Başlıyor! Türkiye'den 2 Bin Kişi Alınacak! 4 Bin Euro Maaş Veriliyor.

Çalıştıracak personel bulamayan Almanya, yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte havalimanlarında yaşanan yoğunluk sonraı personel sıkıntısı çekiyor. Almanya'da birçok havalimanı işçi sıkıntısı nedeniyle uçuşları ertelemek zorunda kaşdı.

Almanya işçi alımlarına Temmuz'da başlayacağını açıkladı. Türkiye'den 2 bin kişiyi Almanya'daki havalimanlarına istihdam edeceğini açıklayan Alman Havacılık Endüstrisi işçi alım başvurularını Temmuz 2022'de almaya başlayacak.

Almanya İşçi Alımına Temmuz'da Başlıyor! Türkiye'den 2 Bin Kişi Alınacak! 4 Bin Euro Maaş Veriliyor

Almanya'nın 4 Bin Euro Vereceği Meslekler 

Birçok meslekten işçi alımları yapacak olan Almanya binlerce euro maaş veriyor. Frankfurt, Berlin ve Hamburg havalimanlarında güvenlik kontrolü, check-in gibi yer hizmetleri çalışanları alıyor.

Almanya İşçi Alımı 2022! Başvuru Şartları Neler?

Türkiye'den 2 bin kişiyi alacak olan Almanya işçi alım şartları da belli oldu. Yurt dışında çalışarak ortalama 4-5 bin euro kazanç fırsatına sahip olmak isteyen Türk vatandaşları için şartlar, A2 seviyesinde Almanca konuşma, hava yolu birliği IATA'nın gerekliliklerini karşılayan sertifikalı tehlikeli madde eğitimlerine sahip olma ve Alman güvenilirlik kontrollerinin gereksinimlerini karşılama koşulları oldu.

 

 

 

Almanya İşçi Alımına Temmuz'da Başlıyor! Türkiye'den 2 Bin Kişi Alınacak! 4 Bin Euro Maaş Veriliyor ile ilgili etiketler almanya işçi alımı 2022 almanya işçi alım başvurusu almanya işçi alımı maaş meslekler
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.