Almanlar'ın yıldız orta saha oyuncusu Toni Kroos, milli takımı bıraktığını açıkladı

Almanya Milli Takımı formasını ilk kez 11 yıl önce giyen ve 106 maça çıkıp 2014 FIFA Dünya Kupası'nı kaldıran Toni Kroos, milli takım kariyerine son verdiğini açıkladı. Panzerler'in Real Madrid forması giyen 31 yaşındaki orta saha oyuncusu, Katar 2022'de top koşturmayacak.

Real Madrid'in Alman yıldızı Toni Kroos, sürpriz bir kararla Almanya Milli Takımı'nı bıraktığını açıkladı. EURO 2020'de 4 maçta da ilk 11 başlayan 31 yaşındaki orta saha oyuncusu, kararını Twitter'dan şu sözlerle duyurdu;

"Almanya formasını 106 maçta giydim. Artık giymeyeceğim. Milli formayla daha fazla maça çıkıp, son bir kez daha kupa kaldırmak isterdim. EURO 2020 iyi bir fırsattı. Önceki maçlarda olduğu gibi sahada her şeyimi verdim ama olmadı.Turnuvanın ardından milli takımı bırakacağıma dair karar almıştım. Katar'daki 2022 Dünya Kupası'nda yer almayacağım."

LÖW'DEN SONRA İKİNCİ VEDA...

EURO 2020'ye son 16 turunda İngiltere'ye 2-0 yenilerek veda eden Almanya'da Toni Kroos'un yanı sıra 16 yıldır Panzerler'i çalıştıran teknik direktör Joachim Löw de milli takıma veda ettiğini duyurmuştu. Almanya'yı bundan sonra Bayern Münih'in hocası Hansi Flick çalıştıracak.

2014 yazında Bayern Münih'ten Real Madrid'e 25 milyon euroya transfer olan ve Avrupa'nın en iyi merkez orta saha oyuncuları arasında gösterilen Kroos'un İspanyol deviyle 2023'e kadar sözleşmesi bulunuyor. Almanya Milli Takımı formasını ilk kez 11 yıl önce giyen ve 106 maça çıkıp 2014 FIFA Dünya Kupası'nı kaldıran Toni Kroos, 17 kez gol sevinci yaşamıştı.

Almanlar'ın yıldız orta saha oyuncusu Toni Kroos, milli takımı bıraktığını açıkladı

Almanlar'ın yıldız orta saha oyuncusu Toni Kroos, milli takımı bıraktığını açıkladı ile ilgili etiketler Toni Kroos Almanya Real Madrid Joachim Löw
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.