Almanlara koronavirüs şoku! Uluslar Ligi maçı öncesi o oyuncular kadrodan çıkarıldı...

Almanya Futbol Federasyonu'nu milli oyuncular hakkında açıklama yaptı! Manuel Neuer ile Leon Goretzka'nın yeni tip koronavirüse (Kovid-19) yakalanmaları nedeniyle milli takımın UEFA Uluslar Ligi kadrosundan çıkarıldığını duyurdu.

Almanya Futbol Federasyonundan yapılan açıklamada, Kovid-19 test sonuçları pozitif çıkan Bayern Münihli Neuer ve Goretzka ile nezle belirtileri gösteren Borussia Dortmundlu Julian Brandt'ın, Macaristan ve İngiltere ile yapılacak Uluslar Ligi maç kadrosundan çıkarıldığı belirtildi.

Almanlara koronavirüs şoku! Uluslar Ligi maçı öncesi o oyuncular kadrodan çıkarıldı...

YERLERİNE OLIVER BAUMANN VE MAXIMILLIAN ARNOLD ÇAĞIRILDI

Almanya Milli Takımı'nda Hoffenheim'ın kalecisi Oliver Baumann ile Wolfsburglu orta saha oyuncusu Maximilian Arnold ise kadroya dahil edilen oyuncular oldu.

Turnuvada A Ligi 3. Grup'ta mücadele eden Almanya, 23 Eylül Cuma günü Macaristan'ı ağırlarken, 26 Eylül Pazartesi günü İngiltere'ye konuk olacak.

 

Almanlara koronavirüs şoku! Uluslar Ligi maçı öncesi o oyuncular kadrodan çıkarıldı... ile ilgili etiketler Almanya Almanya Futbol Federasyonu Manuel Neuer leon goretzka uefa uluslar ligi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.