Almanlar, Türkiye'yi yeniden 'risk bölgesi' altına aldı

İstanbul başta olmak üzere korona virüsünün hızla arttığı Türkiye, Almanya tarafından yeniden ”yüksek risk bölgesi” ilan edildi. Alman Dışişleri Bakanlığı yayınladığı açıklama ile Türkiye’ye geliş ve gidiş seyahat şartlarını ağırlaştırdı.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Türkiye, koronavirüs nedeni ile zor günler geçiriyor. İstanbul başta olmak üzere tüm şehirlerde koronavirüs her geçen gün artıyor ve hızla yayılıyor.

ALMANYA TÜRKİYE’Yİ YENİDEN “RİSK BÖLGESİ” ALTINA ALDI

Türkiye salgın hastalık nedeni ile Almanya tarafından yeniden ”yüksek risk bölgesi” ilan edildi. Almanya Covid-19 pandemisinin gittikçe daha fazla etkisini gösterdiği Türkiye'nin statüsünü "riskli bölge"den, "yüksek insidans bölgesi"ne (yüksek risk bölgesi) yükseltti. Bunun üzerine Almanya seyahatlerde yine çeşitli kısıtlamalar getirdi. Koronavirüs vakalarındaki artışla risk olarak statü değişikliği kararının ardından, Alman Dışişleri Bakanlığı da, Almanlara seyahat uyarısını yineledi. 11 Nisan'da uygulamaya girecek statü değişikliğine gerekçe olarak ise son bir haftada Türkiye'deki vaka sayısının bin kişide 2'ye yükselmesi gösterildi.

Almanlar, Türkiye'yi yeniden 'risk bölgesi' altına aldı
Almanya Dışişleri Bakanlığı’nın bugün yaptığı Türkiye ile ilgili pandemi ve seyahat açıklaması..

TÜRKİYE İLE BERABER HIRVATİSTAN,ERMENİSTAN VE UKRAYNA’DA BULUNUYOR

15 Haziran'da Türkiye Almanya tarafından, ”riskli bölge” statüsüne alınmıştı. Enfeksiyon riskinin yüksek olduğu Hırvatistan, Ermenistan ve Ukrayna da Türkiye gibi statüleri "yüksek insidans bölgesi"ne çekilen ülkeler oldu.

 

Almanlar, Türkiye'yi yeniden 'risk bölgesi' altına aldı ile ilgili etiketler Almanya Türkiye seyehat Almanya Dışişleri Bakanlığı yüksek risk bölgesi
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.