Alman virolog Chanasit: Maçlar 2021'e kadar oynanamaz

Nisan ayını bekleyen futbol liglerine kötü haber geldi. Alman virolog Jonas Chanasit, koronavirüsün etkilerinin süreceğini ve maçların ancak 2021'de sağlıklı oynanabileceğini söyledi.

Dünyayı etkileyen corona virus, futbol sahalarına da kilit vurdu. Nisan ayını bekleyen futbol federasyonları için üzücü bir açıklama geldi.

Alman virolog Chanasit: Maçlar 2021'e kadar oynanamaz

Almanya'da NRD kanalına konuşan Alman virolog Jonas Schmidt-Chanasit, 2021 yılına kadar futbol oynamanın zor olduğunu belirtti. Nisan ayında seyircisiz oynatmanın da çözüm olmayacağını savunan Chanasit, "Ben nisan ayında maçların başlayacağını sanmıyorum. Seyircisiz olarak oynansa bile tehlike var.

Ayrıca taraftarlar seyircisiz maçları yine dışarıda bir arada televizyondan takip eder, aynı durum olur. Bana göre, çalışmalarımızdan da ikna oldum. Bence futbol maçları gelecek yıl, yani 2021'de oynanacak duruma gelir" ifadelerini kullandı.

Alman virolog Chanasit: Maçlar 2021'e kadar oynanamaz ile ilgili etiketler futbol Koronavirüs Korona UEFA
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.