Alman taraftarlar, köprüde insan maketi astı!

Almanya'da St. Pauli ile HSV Hamburg arasında oynanacak derbi öncesi ortalık karıştı. Hamburg taraftarları, ezeli rakiplerinin renklerine boyadığı insan maketini, şehirdeki köprüye astı.

Almanya'da bugün oynanacak Hamburg derbisi öncesinde kentte hareketli saatler yaşanıyor. Aynı kentin iki takımı olan Hamburg ile St. Pauli yarın Volkspark Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek.

İNSAN MAKETİNİ KÖPRÜDEN SARKITTILAR

Almanya ikinci lig mücadelesi öncesi iki takımın taraftarları, birbirlerine mesajlar göndermeye başladı. Hamburg taraftarları, ezeli rakiplerinin renklerine boyadıkları bir insan maketini, şehirdeki köprülerden birinden sarkıttılar.

Alman taraftarlar, köprüde insan maketi astı!

30 TARAFTAR RAKİBE SALDIRDI

30 St. Pauli taraftarı, geçtiğimiz günlerde Hamburg taraftarlarına saldırdı. Ev sahibi ekibin taraftarlarının maç için koreografi hazırlıkları yaptıkları, saldırının bu taraftarlara yönelik gerçekleştirildiği belirtildi.

Alman taraftarlar, köprüde insan maketi astı! ile ilgili etiketler Almanya Köprü St Pauli hamburg insan maketi
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.