Alman şirketler PKK’ya para aktarıyor!

Belçika merkezli Medya Haber TV ve Sterk TV’ye reklam vermek suretiyle Almanya merkezli faaliyet gösteren 11 şirket PKK’ya para aktarıyor.

PKK’nın yuvası haline gelen Avrupa terör örgütüne maddi manevi olarak desteklerini sürdürüyor. Almanya merkezli faaliyet gösteren 11 şirket Belçika merkezli Medya Haber TV ve Sterk TV’ye sözde reklam bütçesi olarak terör örgütlerine destek veriyor. Şirketler reklamlar üzerinden terör örgütüne 500 bin avro aktardığı iddia edildi.

PKK/KCK güdümünde faaliyet gösteren Belçika merkezli Medya Haber TV ve Sterk TV’ye reklam vermek suretiyle örgüte gelir sağlayan Almanya menşeli gösteren bazı firmalar ise şöyle: 

> Pirinç, ayçiçeği yağı, zeytin, fıstık gibi gıda maddelerinin toptan satışını gerçekleştiren ve ‘Heidigstrasse 19, 76709 Kronau/Almanya’ adresinde faaliyet gösteren Birkan Food Company GmbH.

> İnşaat, tamir ve tadilat/müteahhitlik işleri ile ilgilenen ve ‘Dieburgerstrasse 10, 64850 Schaafheim/Almanya’ adresinde faaliyet gösteren Suesin-Abbruch/Süsin Abbruch GmbH.

> Hollanda ve Almanya menşeli ‘Senefeldstr. 13, 86368 Gersthofen/Almanya’ adresinde faaliyet gösteren Aram Food/ARAM Food & Gastro GmbH.

> Örgütsel müzikler yayınlayan/üreten bir müzik prodüksiyon şirketi olan ve ‘Königsalle 98, 40212 Düsseldorf/Almanya’ adresinde faaliyet gösteren Med Produktion und Verteilungs-Genossenschaft.

>İnşaat Sektöründe hizmet veren ve ‘Grossmanswiese 6, 65594 Runkel/Almanya’ adresinde faaliyet gösteren HBM BAU.

> Gıda Sektörü/Toptan Satıcı-Tedarikçi alanlarında hizmet veren ve ‘Franzıusstrabe 101, 44147 Dordmund/Almanya’ adresinde faaliyet gösteren Dembra Food Gmbh.

> İnşaat Sektörü/Bina Yıkımı-Temizlemesi alanlarında hizmet veren ve ‘Am Gewerbepark 3 64823 Grob Umstadt/Almanya’ adresinde faaliyet gösteren Arı Facility Management GmbH.

> Hijyen/Temizlik sektöründe yer alan ve ‘Am Gewerbepark 21 6 4823 Grob Umstadt/Almanya’ adresinde faaliyet gösteren Hygietec.

Alman şirketler PKK’ya para aktarıyor! ile ilgili etiketler Almanya PKK terörist terör
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.