Alman sanatçıdan İstanbul'daki LGBTİ yürüyüşünde tepki çeken hareketler

İstanbul'da dün LGBTİ'lerin izinsiz gerçekleştirmek istediği yürüyüşe polis izin vermedi. İzinsiz gösteride Alman sanatçı Liana Georgi’nin polislerin önünde dans edip komut verdiği görüntüler sosyal medyada tepkilere neden oldu.

İstanbul'da izinsiz yürüyüş yapmak isteyen LGBTİ savunucuları, dün Şişhane ve Cihangir’de toplandı. Polis ekipleri izinsiz gerçekleştirilmek istenen yürüyüşe müdahalede bulundu, çok sayıda kişi gözaltına alındı.

ALMAN SANATÇI LİANA GEORGİ'DEN POLİSLERE KOMUT!

Konser için Türkiye'de bulunan Alman sanatçı Liana Georgi'nin de yürüyüşe katıldığı görüldü.

Polislerin önünde dans eden ve 'Yavaş yavaş gidiyoruz arkadaşlar aferin...' gibi komutlar veren Georgi, "Burada sadece aşk ve umut var. Siz ne yapıyorsunuz bilmiyorum ama ben yürüyorum, umut ile.Türkçem için özür dilerim" dedi.

Alman sanatçıdan İstanbul'daki LGBTİ yürüyüşünde tepki çeken hareketler

SOSYAL MEDYADA TEPKİ GÖSTERİLDİ

Cep telefonu kamerasına yansıyan o anlar sosyal medyada gündem oldu. Bazı kullanıcılar, Georgi'nin polislere saygısızlık yaptığını belirterek görüntülere tepki gösterdi.

 

Alman sanatçıdan İstanbul'daki LGBTİ yürüyüşünde tepki çeken hareketler ile ilgili etiketler LGBTİ+ İstanbul Alman polis video yürüyüş

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.