'Erdoğan taviz vermiyor, Türkiye istediğini alacak'

Almanya'da yayın yapan Die Zeit gazetesi, Doğu Akdeniz'de Türkiye ile Yunanistan arasındaki gerilime müdahil olarak arabuluculuk yapmaya çalışanlara Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın taviz vermediğini belirterek, ''Türkiye hakkı olanı alacak'' değerlendirmesinde bulundu.

Almanya hükümeti, Türkiye ile Yunanistan arasında Doğu Akdeniz'de yükselen tansiyonu azaltmak için girişimlerde bulunsa da gerilim tırmanmaya devam ediyor.

Fransa, İtalya, Güney Kıbrıs ile birlikte tatbikat düzenleyen Yunanistan'ın tehditkar girişimleri nedeniyle diplomasi kapısı aralanamadı.

ALMAN BASINI YAZDI: ERDOĞAN TAVİZ VERMİYOR

Almanya'da yayın yapan Die Zeit gazetesi, "Erdoğan gaz tartışmasında taviz vermiyor" başlıklı bir yazıda, "Türkiye hakkı olanı alacak" ifadelerine yer verdi.

'Erdoğan taviz vermiyor, Türkiye istediğini alacak'

NATO DA DEVREDE

Yükselen tansiyonun azalması için Avrupa Birliği, ABD'nin yanı sıra NATO'nun devreye girdiğine vurgu yapılan haberde, Almanya'nın Atina ve Ankara ile temasta olduğuna dikkat çekildi.

ALMANYA: KIVILCIM FELAKETE YOL AÇABİLİR

Almanya Dışişleri Bakanı Heiko Maas, Doğu Akdeniz'deki gerilimde "Türkiye'nin diyalogdan yana olduğunu" söyleyerek, bölgede "Tek bir kıvılcımın felakete yol açabileceği" uyarısında bulundu.

'Erdoğan taviz vermiyor, Türkiye istediğini alacak' ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Erdoğan Almanya Türkiye Yunanistan Doğu Akdeniz gerilim Die Zeit gazetesi taviz
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.